Hotel Dolomiti Chalet

  Itálie, Trentino - Alto Adige, Vason

Hotel Dolomiti Chalet

    Itálie, Skirama Dolomiti Adamello Brenta, Trentino - Alto Adige, Val di Sole, Monte Bondone, Vason
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Tento komfortní 3*** hotel se nachází v centru a nedaleko sjezdovek (100 m).
Vybavení a služby:
recepce, bar, společenská místnost s TV, wi-fi, restaurace, miniklub, hotelový trezor, lyžárna, výtah, parkoviště, klienti mohou za poplatek využívat * wellness centrum v Hotelu Alpine Mugon (100 m)
* Provoz bazénu, wellness centra, posilovny a jiných služeb tohoto druhu závisí na aktuální vládní či zdravotnické vyhlášce, CK nenese odpovědnost za jejich provoz v době pobytu.
Ubytování:
dvoulůžkové pokoje s možností jedné (gauč) nebo dvou (palanda) přistýlek, vlastní soc. zařízení, SAT TV, telefon, fén, některé s balkonem
Vzdálenosti:
v centru, 100 m od sjezdovky

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 221 479
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací