Odysseia Hotel Kapetanios

  Kypr, Limassol

Kapetanios Odysseia Hotel

    Kypr, Larnaca, Limassol
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Obecný popis:

Kapetanios Odysseia Hotel v Limassol nabízí 159 pokojů na 5 podlažích. Písčitou pláž najdete 100 m od hotelu a městečko Limassol je od hotelu vzdáleno 50 m. Pro váš pohodlný příjezd je k dispozici společenská místnost, 2 výtahy, vstupní hala, recepce a klimatizace. The staff in this hotel speaks Russian. Je k dispozici dětské hřiště. K dispozici je sladkovodní bazén plavecké bazén . Přímo u hotelového bazénu je bar, kde se mohou hosté odreagovat u sklenky drinku. Slunečníky a lehátka jsou k dispozici na pláži a u bazénu. Z hotelu se snadno dostanete ke do středu města, autobusovým zastávkám, stání taxíků a obchodům. Vzdálenosti z hotelu: Olympus Promenade (50 m), Korion (25 km) a Fasouri Waterpark (15 km). O vaši zábavu se postará hotelová společenská místnost s televizí. Vozidla lze zaparkovat na parkovišti.

Vybavení:

Pro vaše pohodlí hotel nabízí pokojovou službu, služku, službu probuzení, služby prádelny, trezor, směnárnu, domovníka zajišťujícího služby a žehlení. Internet je k dispozici na přístupových bodech wi-fi. Tento hotel, uzpůsobený pro návštěvy celých rodin, nabízí služby hlídání dětí a dětský bazének, což zajistí pohodlný pobyt i rodičů s mladými hosty. Recepční hodiny: 24hodinová služba.

Stravování:

Hotel má 3 restaurace. Večerní drinky si můžete vychutnat na baru u vstupní haly.

Sport a volný čas:

Hotel nabízí řadu různých stolní tenis. Během rekreace v hotelu Kapetanios Odysseia Hotel si můžete vychutnat také turecké lázně. Hosté, kteří na dovolené hledají sportovní vyžití, se mohou věnovat aktivitám, jako je např. fitness. Hráči golfu mají příležitost zahrát si na nejbližším golfovém hřišti, vzdáleném 45 km od hotelu.

Další informace:

Přijímáme tyto platební metody: Visa, American Express a Euro/Master. Určité služby, vybavení či aktivity mohou být dále zpoplatněny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Odysseia Hotel Kapetanios ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 80 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 073 435
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-kapetanios-odysseia-hotel-larnaca-kypr-z1073435/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací