Eurotel Hotel Cermis

  Itálie, Trentino - Alto Adige, Cermis

3/5

Hotel Eurotel

    Itálie, Dolomiti Superski, Jižní Tyrolsko, Trentino - Alto Adige, Cavalese, Cermis, Val di Fiemme / Obereggen
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel leží přímo na sjezdovkách ve výšce 2000 m skiareálu Alpe Cermis - přístup jen lanovkou z Cavalese, Masi di Cavalese či z Doss dei Laresi, centrum Cavalese 4 km, lanovka je v provozu pouze od 8:15 do 16:00 hod.

Ubytování

Hotel nabízí dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek mají koupelnu se sprchou a WC, TV, fén, telefon a většina pokojů má balkón.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře 3 chodové menu, Silvestrovská a Vánoční večeře v ceně.

Vybavení

Recepce 8:30-22:00, samoobslužná restaurace, restaurace, bar a krb, sluneční terasa s barem, přístřešek s hudbou, diskotéka, společenská místnost s TV, lyžárna, wi-fi za poplatek, lyžárna, fitnes, wellness – sauna, whirlpool, kneipp, miniklub 3-11 let cca od 17:00-19:00,  parkování u nástupní stanice lanovky.

Ostatní

Na 3. lůžko 0-6,9 let 100%, 7-12,9 let 50%, ostatní 10%.

Na 4. lůžko 0-6,9 let 50% ostatní věkové kategorie mají stejné slevy jako jsou na 3. lůžko.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Eurotel Hotel Cermis ***
Vzdálenost od sjezdovky: přímo u sjezdovky

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 669 310
dnes 8–19 h

Hodnocení

11. nejlepší hotel v destinaci Trentino - Alto Adige

3/ 5 2 recenzí

Bohumil Cirek únor 2022 Hotel Eurotel - Itálie. Hotel je na perfektním místě, škoda, že majitel se o něj pramálo stará. Vybavení je zastaralé, což by nevadilo, kdyby tam byl pořá... celá recenze

Remi březen 2018 Hotel Sporting - Cermis 2000. Do oblasti Val di Fiemme jezdíme pravidelně minimálně 15 let v lyž skupinách 6-10 osob. Predazzo Montanara,Belaria, Ziano-hot.Zano... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-eurotel-dolomiti-superski-italie-z2669310/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací