Zand Hotel Negombo

  Srí Lanka, Gampaha, Negombo

ZAND HOTEL

    Srí Lanka, Gampaha, Negombo
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis zájezdu

Jedná se o pobytový zájezd. Vydejte se s námi na tento tropický ostrov v Indickém oceánu do letoviska Negombo, které se pyšní svými uchvatnými plážemi a nadstandartními turistickými službami. Užijte si sluníčka, překrásného moře a místní atmosféru.
PROŽIJTE VAŠÍ EXOTICKOU DOVOLENOU V HOTELU C HOTEL 2* SE SNÍDANÍ!!!

Popis lokace

NEGOMBO :
Městečko, nacházející se přibližně necelou půlhodinu cesty od metropole 'Colombo' a pouze 13 km vzdálené od mezinárodního letiště 'Bandaranayike', je lemováno malebnými písečnými plážemi. Stejnojmenná laguna byla v dřívějších dobách využívána jako obchodní přístav. Holanďané odtud vyváželi hlavně koření a skořici, která se zde pěstuje. Svým návštěvníkům nabízí příležitost využít vodních sportů, jako jsou windsurfing, mořský rybolov, šnorchlování a potápění, ke kterému vyzývají především korálové útesy a vrak lodi. Za zmínku jistě stojí rozsáhlá, dosud fungující síť kanálů v centru města, vystavěna Holanďany a druhý největší rybí trh na Sri Lance. Nechybí zde kostely, administrativní budovy či pevnost z koloniální doby.
Zajímavá místa v blízkosti :
'COLOMBO': Největší město, nacházející se na západním pobřeží Sri Lanky, je jedním z největších a nejdůležitějších přístavů v Indickém oceánu a také středem obchodního dění s množstvím administrativních budov. Naleznete zde také budovy a ruiny z koloniální doby, které Vám přiblíží historii tohoto multikulturního města. Za návštěvu jistě stojí hinduistický klášter či budhistický chrám.
'PINNAWELLA': Malebná vesnička, nacházející se na břehu řeky v blízkosti města 'Kegalle', mezi hlavním obchodním městem 'Colombo' a hlavním kulturním městem 'Kandy'. V 'Pinnawelle' najdete jediný sloní sirotčinec na světě, starající se o největší stádo slonů v zajetí, kteří například oslepli či byli nějakým jiným způsobem zmrzačeni. Na Sri Lance se vyskytují především sloni z rodu 'Elphas Maximus', kteří patří k největším z asijských slonů. Současně zde můžete navštívit výrobnu papíru ze sloního trusu, která poskytuje stálý příjem místním vesničanům. Shledání se s tak velkým stádem slonů z blízkosti pro Vás bude jistě silným zážitkem při Vaší cestě Sri Lankou.
'KANDY': Město posledních Singálských králů vyzařující elegantním šarmem a atmosférou starověku se nachází ve výšce 500 m. n. m. a je lemováno vysokými kopci s nádhernou faunou a florou. 'Kandy' se právem pyšní svým bohatým kulturním dědictvím. Dominantou je města 'Chrám Sv. Zubu', kde je uchována replika schránky s jedním ze čtyř Buddhových zubů, které byly nalezeny po jeho kremaci. Najdete zde také další množství svatyní a chrámů ze 14. století.

Popis ubytování

ZAND HOTEL 2**:
C Hotel je situován přímo u pláže. Jedná se o menší 2* hotel s celkovou kapacitou 18 pokojů. Hotel disponuje vlastní restaurací, kde můžete ochutnat speciality místní, ale i čínské a západoevropské kuchyně. Relaxovat můžete i na plážové terase s okouzlujícím výhledem na oceán. Každý pokoj je vybaven vlastní koupelnou se sprchou a WC, ventilátorem a telefonem.Většina pokojů je vybavena klimatizací a je nekuřácká. K dispozici je pokojová služba. Hotel nabízí ve všech prostorech Wi-Fi zdarma. Hotel je velmi dobře situován pro podnikání výletů do okolí. C Hotel se nachází přibližně 12 km od mezinárodního letiště v Colombu. Parkoviště u hotelu je k dispozici zdarma. V pěší vzdálenosti od hotelu je možnost využití veřejné dopravy. Sice se jedná o hotel nižší kategorie, ale vzhledem k celkovému umístění a menší velikosti uspokojí nároky na klidnou a kvalitní dovolenou.

Strava

Kuchyně na Sri Lance nabízí plno gurmánských specialit a lahůdek. Skládá se z ovoce a zeleniny, kokosových ořechů, mořských plodů. Tamní speciality ovlivnily národy, které měly se Srí Lankou co do činění. Byli to Arabové, Indové, Holanďani či Angličané. Vliv jednotlivých kuchyní se dodnes promítá v pokrmech domorodců a tvoří zajímavé směsi chutí. Hlavní vliv má pochopitelně kuchyně indická, v mnoha ohledech jsou obě kuchyně totožné.

Program

1. DEN
Odlet z České republiky (dle potvrzeného letového řádu)
2. DEN (LETIŠTĚ/NEGOMBO)
Po příletu se setkáte s anglicky hovořícím průvodcem, následuje transfer do hotelu C HOTEL 2*** v Negombu
Ubytování
Volný program
3. DEN - předposlední DEN
Volný program
Možnost fakultativních výletů
POSLEDNÍ DEN
Snídaně v hotelu
Odjezd na letiště
Přílet do České republiky (dle potvrzeného letového řádu)
Uvedená cena zájezdu obsahuje letenky za cenu v optimální knihovací třídě. Tento zájezd si můžete objednat v jakémkoliv termínu na libovolnou délku pobytu, může se zde lišit konečná cena. Rádi Vám cenu zkalkulujeme na základě Vaší nezávazné objednávky.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Zand Hotel Negombo **
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 041 315
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-zand-hotel-gampaha-sri-lanka-z2041315/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Srí Lanka

Srí Lanka je ostrovním státem v Indickém oceánu u jihovýchodního výběžku Indie, s níž je spojen pásem korálových útesů, nazývaných Adamův most. Dříve byl ostrov známý pod názvem Cejlon. Přírodní krásy tohoto stálezeleného ostrova jsou díky příznivému podnebí velmi rozmanité a Srí Lanka je domovem jedinečných rostlinných i živočišných druhů. Krajina přechází od pobřežních písečných pláží a palmových hájů přes čajovníková a rýžová pole po deštné pralesy. Stejně bohaté je i moře, zejména korálové útesy jsou plné pestrobarevného života. Stejně jako příroda, tak i umělecké a architektonické památky na tomto ostrově své návštěvníky ohromí. Ve městech to jsou stavby pamatující éru kolonialismu. Po celém ostrově jsou rozesety posvátné chrámy, svatyně a poutní místa hinduistických a budhistických náboženství.

Srí Lanka - více informací