Penzion Beny

Slovensko, Východní Slovensko, Nová Lesná

Penzion BENY

    Slovensko, Východní Slovensko, Vysoké Tatry, Nová Lesná
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Balíček 1

Rekreační pobyt zahrnuje ubytování bez stravy (v počtu dle zvolené délky pobytu), parkování.

POLOHA

na začátku obce Nová Lesná (příjezd směrem od Popradu), nedaleko od zastávky tatranské električky (asi 5 minut chůze k penzionu). Nová Lesná leží jen 3 km od Starého Smokovce, turistického centra Vysokých Tater.

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ

jídelna s kuchyňským koutem (společná pro všechny pokoje), klubovna s TV, úschovna kol a lyží, zahradní altánek - venkovní posezení s krbem, parkoviště.

VYBAVENÍ POKOJŮ

2 až 4lůžkové pokoje, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC), TV (na objednání za příplatek), Wi-Fi (zdarma).

STRAVOVÁNÍ

vlastní (vybavený kuchyňský kout - lednička, sporák, základní nádobí). V létě je možné grilovat v altánku ve venkovním grilu.

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

Sport: značené trasy pro pěší, vysokohorskou a cykloturistiku, lyžování sjezdové a běžecké (ski areály: Štrbské Pleso, Lopušná Dolina, Starý Smokovec, Nový Smokovec, Hrebienok, Tatranská Lomnica, Jamy, Čučorietky).

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 780 500
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací