Hotel Studia Stella

  Řecko, Chalkidiki, Stavros

1/5

Studio Stella - Praha

    Řecko, Chalkidiki, Makedonie (Řecko), Stavros
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis destinace

Průzračné egejské moře, kilometry písečných pláží, rozmanitá gastronomie, slunce a teplo. Těmito výrazy by šlo stručně charakterizovat to, co vás čeká na dovolené v Řecku.

Lokalita

Stavros Na první pohled tvoří Stavros s Vrasnou jednu aglomeraci. Jedná se však o samostatné letovisko, které se rozděluje na starou a novou část, stejně jako většina přímořských letovisek. Starý Stavros (Ano Stavros) se tyčí na kopcích nad 'novým' Stavrosem a poskytuje překrásné rozhledy do okolní krajiny všem, kteří sem zavítají. Doporučujeme dojít příjemnou procházkou až k nejvýše položeným domům, kde najdete restauraci Agnanti. Její návštěva pro Vás bude nezapomenutelným zážitkem díky kombinaci výtečné tradiční řecké kuchyně a dechberoucímu výhledu. Písečná pláž táhnoucí se od místa Kiani Akti až za Stavros měří přes 13 kilometrů. Vstup do moře je pozvolný. Teplota moře je od května do až do října příznivá. Ve Stavrosu najdete mnoho obchůdků, taveren, kaváren i barů. Na své si zde přijdou také milovníci sportu. Na plážích najdete volejbalová hřiště a přímo v centru letoviska pak hřiště na fotbal či basketbal. I Stavros se může pochlubit modrou vlajkou, která označuje fyzickou i biologickou čistotu moře a pláže. Do letoviska Stavros jsme pro Vás připravili autobusové i letecké nepravidelné turnusy, které si můžete v případě zájmu prodloužit. V případě, že Vám nebude délka turnusů do Stavrosu vyhovovat, doporučujeme Vám podívat se na nabídku ve vedlejší Vrasně, kde nabízíme pravidelné turnusy na 10 a 11 nocí. Na začátku a konci sezony nabízíme prodloužený turnus na více nocí než kdykoli jindy v sezoně.

O hotelu

Stella **+ Pouhých 90 metrů od písečné pláže najdete ubytování s názvem Stella. Prostorné terasy obklopené zelení, květinami a nedalekými palmami dodají Vašemu pobytu nádech jižních krajů. Do centra letoviska to nebudete mít dále jak 500 metrů, přičemž můžete využít příjemnou cestu podél pláže.

Poloha a popis

Studiový dům Stella se nachází pouhých 90 metrů od písečné pláže. Klidná lokalita i nedaleké centrum letoviska jsou oceňovány klienty všech věkových kategorií. Do centra letoviska se můžete dostat příjemnou procházkou podél moře. Vzdálenost od centra je přibližně 500 metrů.

Pokoje

Ubytování je poskytováno v tzv. studiích, prostorných pokojích s potřebným vybavením. Každý pokoj má vlastní terasu se stolečkem a židlemi pro pohodlné venkovní posezení. Dále je pokoj vybaven TV, kuchyní s vařiči, lednicí a základním nádobím pro přípravu jídla. Koupelna s WC je samozřejmostí. K dispozici jsou dvou- a třílůžkové pokoje. Jeden z pokojů má možnost přistýlky. Ubytování doporučujeme pro 2-3 dospělé, nebo 2 dospělé a maximálně 2 děti.

Služby hotelu

Všechny pokoje jsou vybaveny wi-fi připojením (zdarma), dále je k dispozici digitální klimatizace (za příplatek). K dispozici je klientům denně český delegát.

Stravování

Zájezd nabízíme pouze bez stravování.

Letecká doprava

Odlétáme z Prahy a Ostravy charterovými lety do Kavaly nebo Soluně.

Autobusová doprava

Autobusová doprava je zajišťována moderními autobusy, které jsou vybaveny WC, TV a klimatizací. Posádku tvoří zkušení řidiči, kteří se postarají o bezpečnou cestu. Trasa vede z ČR přes Slovensko, Maďarsko, Srbsko, FYROM (Makedonie) do Řecka. Během cesty je možné zakoupit chlazené nápoje a pivo.

Nástupní místa

Nástupní místa pro autobusovou dopravu: Praha, Humpolec, Jihlava, Velké Meziříčí, Brno, Břeclav, Bratislava. Svoz na trase Ostrava - Brno za příplatek.

Kombinovaná doprava

Kombinovaná doprava Ve dvou vybraných termínech nabízíme možnost využít kombinovanou přepravu. První termín je v kombinaci BUS/LET, druhý pak v kombinaci LET/BUS.

Vlastní doprava

Z důvodu značné vzdálenosti této destinace a specifickému jednání na hraničních přechodech doporučujeme dopravu vlastním vozem především zkušeným řidičům. Pokud se rozhodnete jet po vlastní ose, obdržíte podrobnosti o trase a dálničních poplatcích v pokynech k zájezdu. Konkrétní nabídku včetně cenové kalkulace Vám ochotně připraví naši pracovníci prostřednictvím zákaznické linky nebo e-mailu. Neváhejte se obrátit na ně obrátit i v případě jakýchkoliv dalších dotazů.

Důležitá upozornění

Spojení 2 turnusů = sleva 1 000 Kč S účinností od 1. ledna 2018 je v Řecku zákonem stanovena povinnost výběru pobytové taxy, tzv. daně za přenocování. Její výše je od 0,5 EUR do 1,5 EUR / noc v závislosti na kategorii ubytování. Tato taxa není zahrnuta v ceně zájezdu a bude vybírána na místě.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Studia Stella **+
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 196 680
dnes 8–19 h

Hodnocení

21. nejlepší hotel v destinaci Chalkidiki

1/ 5 1 recenzí

anoli červenec 2018 Nedoporučuji. Slečna delegátka se objeví na začátku pak ji vůbec nevidíte ,sepíše vše co chybí ve studiu jako nádobí a podobně.A stejně nic nebu... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-studio-stella-praha-chalkidiki-recko-z1196680/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací