Mare Apartmány

  Itálie, Friuli Venezia Giulia, Lignano Sabbiadoro

Apartmány MARE

  Itálie, Friuli Venezia Giulia, Lignano, Lignano Sabbiadoro
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Název zájezdu dle CK

Apartmány MARE

Poloha

exkluzivní rezidenční budova postavená v roce 2012 se nachází v centru městečka Lignano Sabbiadoro, jen 60 metrů od pláže a 70 metrů od pěší zóny.

Vybavení a služby

výtah, 1 parkovací místo pro každý apartmán (ve vzdálenosti cca 100 m). V blízkosti restaurace, kavárny, obchody, pizzerie.

Ubytování

APT. 5+2 C7 - obývací pokoj s kuchyňkou a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, 2lůžková ložnice, 3lůžková ložnice, koupelna s WC a sprchou. Apartmán se nachází v přízemí. 
APT. 6+2 C8SB - obývací pokoj s kuchyňkou a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, dvě 3lůžkové ložnice, koupelna s WC a sprchou, malý balkon. 
APT. 6+2 C8 - obývací pokoj s kuchyňkou a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, dvě 3lůžkové ložnice, koupelna s WC a sprchou, balkon.
APT. 7+1 CX8 - obývací pokoj s kuchyňkou a pohovkou pro 1 osobu, 3lůžková ložnice, dvě 2lůžkové ložnice, dvě koupelny s WC a sprchou, velký balkon s výhledem na moře. Apartmán typu penthouse. 
Vybavení apartmánů: bezpečnostní dveře, SAT-TV, klimatizace, topení, trezor, pračka, fén, elektrické rolety, WI-FI ZDARMA (jen pro jedno zařízení a „obvyklé“ použití - bez stahování a streamingu). Kuchyňka je mj. vybavena velkou lednicí, myčkou, mikrovlnnou troubou a kávovarem.

Sport a zábava

plážové a vodní sporty, tenisové kurty jsou vzdáleny cca 600 m.

Stravování

vlastní.

Pláž

písčitá, cca 60 m, s pozvolným vstupem do moře. Sprchy a WC na pláži, slunečníky a lehátka za poplatek.

Doplňující informace

pobytová taxa cca 0,7 EUR/os. od 12 let/den - platí se při příjezdu na místě v hotovosti. Povinná platba za závěrečný úklid apartmánu (bez kuchyně) - 35 EUR/pobyt/apartmán. Při nástupu na pobyt se skládá vratná kauce cca 100 EUR/apartmán ( u osob do 26 let - 300 EUR). Možnost zapůjčení dětské postýlky za poplatek 20 EUR/týden a dětské židličky za 10 EUR/týden. Pes do 20 kg - na vyžádání za poplatek 70 EUR/týden.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Mare Apartmány ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 60 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 294 504
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-apartmany-mare-friuli-venezia-giulia-italie-z2294504/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací