Fedrania Gardens Hotel

  Kypr, Ayia Napa

5/5

FEDRANIA GARDENS HOTEL

    Kypr, Ayia Napa
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází na klidném místě cca 1,5 km od centra města Ayia Napa, kde naleznete restaurace, obchody, velké množství zábavy, klášter Ayia Napa a ve vzdálenosti cca 3,5 km od hotelu se též nachází vodní park. Blízko hotelu je autobusová zastávka. Vzdálenost od mezinárodního letiště v Larnace 35 km.

Vybavení Hotelu

Příjemný rodinný hotel, ve kterém je hostům k dispozici vstupní hala s recepcí,směnárna, restaurace, bar, snack bar, čistírna, prádelna, WiFi připojení (za poplatek), internetová kavárna (za poplatek), obchůdky, knihovna, půjčovna aut, TV místnost.

Vybavení pokoje

Pokoje s klimatizací, vlastním soc. zařízením, TV se sat.příjmem, telefonem, trezorem, minilednicí, fénem a balkonem. Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky nebo větší pokoje s oddělenou ložnicí s možností až dvou přistýlek. Na vyžádání a za příplatek pokoje s přímým vstupem do bazénu (swim up room) s možností až dvou přistýlek.

Pláž & plážový servis

Hotel se nachází cca 500 m od písečné pláže. Slunečníky a lehátka za poplatek.

Sport & Fitness

Dva venkovní bazény, dětský bazén, dětské hřiště, dětská herna, tenis, šipky, sauna, vířivka, kanoistika, jachting.

Stravování

Polopenze nebo All Inclusive
POLOPENZE: Snídaně a večeře formou bufetu (u večeře nápoje za poplatek)
ALL INCLUSIVE zahnuje: Snídaně, obědy (formou menu nebo bufetu) a večeře formou bufetu, místní rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem 10:00-23:00 hod., odpolední sendvič a zmrzllina.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Fedrania Gardens Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 649 074
dnes 8–19 h

Hodnocení

8. nejlepší hotel v destinaci Ayia Napa

5/ 5 1 recenzí

Irena září 2017 ***** Poděkování. ***** Moc příjemný personál, hezké ubytování, jen polopenze trošku slabší.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-fedrania-gardens-hotel-ayia-napa-kypr-z1649074/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací