Hotel Grand Lukullus

  Turecko, Kemer

Grand Lukullus

    Turecko, Kemer, Turecká riviéra
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Prijemný mestský hotel si Vás získa čarovným prostredím borovicových lesov a čistého mora, ktoré sú typické pre oblasť Kemeru. Pokiaľ uprednostňujete aktívnu dovolenku spojenú s poznávaním, nákupmi, či romantickými prechádzkami po meste, tento hotel si zaručene obľúbite. V roku 2018 prešiel hotel rekonštrukciou.

Poloha:
Hotel sa nachádza v čoraz obľúbenejšom letovisku Kemer, ktorá sa nachádza južne od Antalye, medzi pohorím Taurus a pobrežím Streozemného mora. V bezprostrednej blízkosti hotela sa nachádzajú obchody, reštauárice, bary a obchody. Starobylá Antalya s množstvom historických pamiatok a bazárov je vzdialená 45 km a medzinárodné letisko v Antalyi 55 km.

Vybavenie:
3- poschodová budova, 85 izieb, recepcia, hlavná reštaurácia, 2 bary, vonkajší bazén, vonkajší detský bazén, vnútorný bazén, ležadlá a slnečníky pre bazéne zdarma, detské ihrisko, minidisco, animácie, aquagymnastika, fitnes, aerobik, stolný tenis, šípky, turecké kúpele, sauna. Za poplatok: SPA centrum, masáže, biliard, WiFi.

Ubytovanie:
2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 prístelky (17 - 24 m2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 13r., centrálna klimatizácia, kúpeľňa, vaňa/sprcha, sušič na vlasy, TV, balkón. Za poplatok: minibar, trezor, WiFi.

Stravovanie:
All inclusive formou bufetu, raňajky 07:30 - 09:30, obedy 12:30 - 14:00, večere 19:00 - 21:00, káva, čaj, koláčiky 16:30 - 17:30, bar pri bazéne 11:00 - 23:00, nealkoholické a alkoholické nápoje miestnej produkcie v čase 11:00 - 23:00. Za poplatok: importované nápoje. Podrobný rozpis all inclusive programu dostanete na recepcii hotela pri ubytovaní.

Pláž:
Piesočnato - kamienková pláž je vzdialená približne 1 km od hotela a dostanete sa na ňu prijemnou prechádzkou cez mesto. Plážový servis ako ležadlá, slnečníky, matrace a plážový bar v čase 11:00 - 23:00 sú k dispozícii zadarmo. Osušky sú k dispozícii na recepcii za poplatok, podobne ako hotelový shuttle bus.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Grand Lukullus ****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 700 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 299 811
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-grand-lukullus-kemer-turecko-z1299811/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací