Hotel Hilton Playa del Carmen Resort

  Mexiko, Quintana Roo, Playa del Carmen

The Royal Playa Del Carmen

  Mexiko, Playa del Carmen
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Obecný popis

Špičkový hotel třídy Grand Turismo, kterým se v Mexiku označují hotely, které jsou nejkvalitnější *****. Krásné pokoje s vířivkami, kvalitní restaurace, to vše je v tomto unikátním hotelu samozřejmostí. Hotel navíc leží na krásné pláži a kousek od světoznámé 5th Ave v Playa Del Carmen.
All inclusive program hotelu Royal Playa del Carmen zahrnuje snídani, oběd a večeři formou švédských stolů nebo „A la Carte“, občerstvení (hamburgery,hot dogs…) neomezeně po celý den, neomezenou konzumaci domácích a vybraných zahraničních nápojů alko i nealkoholických, pokojovou službu, nemotorizované vodní sporty (kajaky, šlapací čluny, šnorchlovací výbava), donáškovou službu u bazénu a na pláži, veškeré taxy a spropitné.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hilton Playa del Carmen Resort *****
Typ pláže: písčitá, molo
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 315 739
dnes 8–19 h

Lokalita

Mexiko

Mexiko, oficiálním názvem Spojené státy mexické, je zemí ve Střední Americe. Díky své rozlehlosti je území Mexika velmi různorodé. Najdeme zde písčité pláže, hory, pouště, savany i tropické pralesy. Nejznámějším turistickým lákadlem jsou památky mayské a aztécké kultury, monumentální stavby dávných civilizací. Dovolená v Mexiku je rájem pro dobrodruhy, kombinovat lze koupání v Karibiku nebo Tichém oceánu s poznáváním výjimečných přírodních i kulturních zajímavostí. Výhodou země Střední Ameriky je, že si každý najde to své, po čem jeho duše touží. Přírodní scenérie mexického tropického pásu, jeho hory, sopky i biota jsou úchvatné a na druhé straně stojí nebývale stará kultura, jejíž odkazy jsou v Mexiku výjimečně zachované.

Mexiko - více informací