Hotel Mövenpick Resort Taba

  Egypt, Taba

3/5

Hotel Movenpick Taba Resort

    Egypt, Taba
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody nabídky
  • Pouze v této CK
  • Vhodné pro rodinou dovolenou i pro páry
  • Kvalitní služby
  • Přímo u písčité pláže
  • Sportovní vyžití i relaxace
  • Možnost šnorchlování a potápění
  • WiFi ZDARMA
Letovisko

Taba

Umístění

Hotel se nachází přímo u zátoky Taba s výhledem na Akabský záliv, u kterého se stýkají 4 země - Egypt, izraelská/palestinská území, Jordánsko a Saúdská Arábie.
Hotel je vzdálený cca 38km od letiště v Tabě.

Pláž

Hotel se nachází přímo u cca 400m dlouhé písčité pláže s pozvolným vstupem, lehátka, slunečníky a osušky zdarma.

Hotel

Recepce, hlavní restaurace, ala carte restaurace (středozemní, libanonská a mezinárodní kuchyně, mořské plody), bar v lobby, bar u bazén, bar na pláži, 2 venkovní bazény , 1 vnitřní bazén (v zimě vyhřívaný), 3 dětské bazény, lehátka, slunečníky a osušky u bazénu zdarma, WiFi v celém hotelu zdarma, kadeřnictví.

Pokoje

Classic pokoje jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, WC, fén), klimatizací, SAT/TV, minibarem, trezorem, mají balkon nebo terasu.
Za příplatek Classic pokoje s výhledem na moře nebo s výhledem na bazén a moře a prostornější rodinné pokoje (1 místnost).

Stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpolední občerstvení, nealkoholické a místní alkoholické nápoje v časech a místech určených hotelem.

Rekreace

Animační programy a večerní zábavní program pro dospělé i děti, posilovna, plážový volejbal,aerobic, vodní polo, dětské hřiště a dětský klub, stolní tenis, kulečník. SPA centrum - sauna, vířivka, turecká a parní lázeň, masáže (vše za poplatek). Potápěčské centrum a možnost vodních sportů na pláži (vše za poplatek).

Informace

V roce 2022/23 hotel nepořádá vánoční a silvestrovskou gala večeři.
Cena zájezdu nezahrnuje vízum. Vízum si můžete zakoupit po příletu do destinace na letišti v Egyptě za 25 USD/os.
Vízum není třeba, pokud během svého pobytu neplánujete opustit oblast Sinaj, egyptské vízum není třeba ani pokud plánujete výlet do Izraele nebo do Jordánska.
Pro vycestování do Egypta je nutný cestovní pas, který musí mít minimální platnost ještě 6 měsíců pro návratu z Egypta. Konkrétní informace si můžete ověřit na internetových stránkách Ministerstva zahraničí mzv.cz nebo na zastupitelských úřadech jednotlivých států.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Mövenpick Resort Taba *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 432 444
dnes 8–19 h

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Taba

3/ 5 3 recenzí

Veronika únor 2012 Skvělá dovolená. Pěkný hotel, ochota personálu,čisto ... celá recenze

Fridolín květen 2012 Žralok. Hotelové ubytování dobré,ale než dostanete přidělený pokoj trvá to i pět hodin,takže laxní přístup k hostům, jednotvárné jídlo, ne... celá recenze

Maťa říjen 2011 Mövenpick Resort Taba. Päť hviezdičkový hotel Mövenpick Resort Taba sa nachádza vedľa hotela Hilton Taba. Hotel bol postavený v roku 2006, má 424 izieb a... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-movenpick-taba-resort-taba-egypt-z2432444/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací