Hotel Sunny Days Resort Palma de Mirette Spa & Aqua Park

  Egypt, Hurghada

3/5

HOTEL SUNNY DAYS RESORT AND AQUAPARK (el palacio)

    Egypt, Hurghada
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Obecný popis & Poloha

Hotelový komplex se skládá z hlavní budovy a dvou bočních křídel. Mezi oběma křídly je vytvořen umělý mořský záliv, na jehož konci je menší pláž s hrubým pískem. Záliv je lemován skalnatým pobřežím, z něhož lze ke vstupu do vody využít schůdky. Otevřené moře je přístupné přes kameny z vnější strany levého křídla, kde jsou ideální podmínky k pozorování podmořského života. Hotel je vzdálen cca 3 km od centra Hurghady a cca 10 km od letiště v Hurghadě.

Vybavení hotelu

Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, wifi připojení za poplatek, hlavní restaurace, ala carte restaurace, pizzerie, bar u bazénu, bary u laguny, diskotéka, čistírna, půjčovna automobilů, velké množství obchodů s nejrůznějším sortimentem a suvenýry, kadeřnictví nebo internetová kavárna (za poplatek). V komplexu se nachází venkovní bazén s oddělenou dětskou částí a barem, slunečníky a lehátka se poskytují bezplatně. Ve všech společných prostorách hotelu jsou bezbariérové přístupy. Hotel po celý den zajišťuje bohaté animační programy a sportovní aktivity jako je stolní tenis, billiard, volejbal, fitness, šipky nebo vodní pólo. Relaxaci nabízí návštěva sauny, lázní či masáže. Dětem je k dispozici kromě dětského bazénu také hřiště nebo miniklub, v rámci animací se konají dětské diskotéky.

Vybavení pokoje

Hotel nabízí 800 vkusně zařízených dvoulůžkových pokojů s možností 2 přistýlek pro děti, s vlastním sociálním zařízením (koupelna se sprchou nebo vanou, toaleta) telefon, televizor se satelitním příjmem, minibar, lednička, trezor, klimatizace a mají balkon nebo terasu. Na vyžádání je možný pokoj typu Superior nebo Deluxe (za příplatek).

Pláž

Písečná pláž leží v těsné blízkosti hotelového komplexu. Hosté mohou využít nabídky vodních sportů, surfing, šlapadla nebo potápěčské centrum (některé z těchto aktivit mohou být zpoplatněny). Lehátka a slunečníky lze využívat bezplatně.

Stravování

ALL INCLUSIVE - lze čerpat ve vybraných prostorách hotelu a zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, neomezené množství nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby v místech a časech určených hotelem.

Poznámka

EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 890 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $. Podmínkou pro vydání víza je platnost cestovního pasu minimálně půl roku po návratu ze země.Držitelé cestovních pasů jiných států než ČR jsou povinni zajistit si potřebné doklady k cestě u příslušného velvyslanectví nebo konzulátu.

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu z vybraného místa odletu do Hurghady a zpět- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na vybraný počet nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Základní cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta) - Vstupní vízum do destinace

Informace o zájezdu

Pořadatel: FlyDovolená s.r.o., IČ 07869819.
Název hotelu dle pořadatele: HOTEL SUNNY DAYS RESORT AND AQUAPARK (el palacio) ****
Lokalita dle pořadatele: Hurghada, Hurghada
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sunny Days Resort Palma de Mirette Spa & Aqua Park ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 538 470
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 26 recenzí

Viktorie červenec 2023 Poznatky z dovolené v Egyptě - Hurghada Sunny Days Resort Spa & Aqua Park ****. Návrat z dovolené 17.7. 2023. Tento hotel se rozhodně nedá označit jako ****, JE TO NAPROSTÉ FIASKO. Nechápu, že cestovky mají tu ... celá recenze

Jana P červenec 2023 Nejhorší dovolená. Do Hurgády už nikdy.S manželem jsem byla před covidem v Marsa Alam a nedá se to srovnat.Tenkrát jsme byli v květnu nyní v červenci... celá recenze

Sára srpen 2022 Hnuuuuuuus. Kapacita 2500 z toho 80%Rusú 15%arabú,podle toho vypadá i servis restaurace která je permanentně.narvaná,servis barú a allincluziv... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací

Nezávazná objednávka

HOTEL SUNNY DAYS RESORT AND AQUAPARK (el palacio)
    Egypt, Hurghada

Cena
16 580 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 538 470

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
16 580 Kč
příplatek za vízum - osoba
0
890 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 290 Kč