SeaShell Vega Hotel (ex Side Crown Sunshine)

  Turecko, Side

Hotel Seashell Vega (ex. Crown Sunshine)

    Turecko, Side, Turecká riviéra
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Výhody nabídky
  • Ultra all inclusive (24h)
  • moderní hotel
  • zvýhodněná cena pro dítě do 11 let
Letovisko

Side - Jedna z nejoblíbenějších prázdninových destinací na Turecké riviéře láká svým půvabem už dlouhá léta. Malé městečko (18 tis. obyvatel) se nachází přímo na pobřeží Středozemního moře. Má velmi bohatou historii sahající do dob stovky let před naším letopočtem.

Umístění

Hotel se nachází v oblasti Gündo?du, cca 12 km od centra Side, nejbližší obchody jsou asi 100 m od hotelu, cca 20 km od Manavgatu. Letiště v Antalyi se nachází 55 km od hotelu.

Pláž

Hotelová písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře, přibližně 350 m od hotelu, přístup hotelovým autobusem zdarma. Slunečníky, lehátka, matrace a ručníky zdarma. Ultra all inclusive bar na pláži (10:00-18:00).

Hotel

Pětihvězdičkový, postavený v roce 2018, 279 pokojů, 3 budovy, 3 patra, výtahy, lobby, 24 hodinová recepce, hlavní restaurace – jídla formou bufetu, mezinárodní kuchyně, 2 restaurace a la carte - italská a turecká kuchyně (nutná předchozí rezervace, 1x za pobyt zdarma), 3 bary, lobby bar (10:00-23:00), bar u bazénu (24/7) a na pláži (10:00-18:00), cukrárna (12:00-17:30). 2 venkovní bazény, 3 skluzavky , oddělená část pro děti. Slunečníky, lehátka, matrace a osušky k dispozici u bazénů zdarma. Obchod se suvenýry, konferenční centrum,WiFi zdarma. Za poplatek pokojová služba (24h), lékař na zavolání, prádelna, fotograf, kadeřník, půjčovna aut. Akceptované kreditní karty Visa, MasterCard.

Pokoje

Standardní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky pro dítě či dospělou osobu jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), individuálně nastavitelnou klimatizací, WiFi (zdarma), trezorem (zdarma), SAT/TV, telefonem, set na přípravu kávy/čaje, minibarem (doplňovaný nealkoholickými nápoji a pivem) a balkonem nebo terasou.

Stravování

Ultra all inclusive zahrnuje snídaně (7:00-10:00), oběd (12:00-14:30 - v plážovém baru, baru u bázenu, či v hlavní restauraci), večeře (18:30-21:00), noční občerstvení (21:00-02:00) formou bufetu v a la carte restauraci. Večeře v a la carte restauraci jednou za pobyt zdarma - nutná předchozí rezervace. Vafle, palačinky (15:00-16:30), brzká snídaně (06:00-07:00), pozdní snídaně (10:00-10:30). Nealkoholické nápoje, místní alkoholické nápoje a vybrané importované alkoholy v uvedených barech (24 h), je vyžadováno nošení pásek all inclusive. Hotel vyžaduje během večeří vhodné oblečení.

Rekreace

Fitness centrum, gymnastika, stolní tenis, šipky, boccia, šachy, plážový volejbal, hřiště pro děti, miniklub (4-12 let), animace pro dospělé a děti, minidiskotéka, wellness centrum, sauna, hammam. Za poplatek jacuzzi, pečující kúry, peelingy, masáže, vodní sporty na pláži, vodní lyžování, parasailing, potápění.

Základní cena zahrnuje

Výhody
  • leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků
  • transfery v cíli zájezdu
  • 7/10/11/14 noclehů
  • stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu
  • služby delegáta
  • pojištění dle zák. 159/99 Sb.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Seashell Vega (ex. Crown Sunshine) *****
Lokalita dle pořadatele: Side, Turecká riviéra - Side
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

SeaShell Vega Hotel (ex Side Crown Sunshine) *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 719 855
dnes 8–19 h

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel Seashell Vega (ex. Crown Sunshine)
    Turecko, Side, Turecká riviéra

Cena
18 990 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 719 855

Zájezd

dospělá osoba
2
18 990 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
495 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
306 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 9 dní
0
1 690 Kč