Hotel Villaggio Turistico La Fenosa

  Itálie, Kampánie, Marina di Camerota

Villaggio La Fenosa s bazénem

  Itálie, Kampánie, Marina di Camerota
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Villaggio se nachází na jednom z nejkrásnějších míst Národního parku Cilento, na vyvýšeném místě s nádherným výhledem na moře a pobřeží. Je obklopené středomořskou vegetací a vzdálené od centra cca 3,5 km a pár minut chůze od pláže s bílým pískem (cca 300 m po cestě a pak po schodech k pláži). Marina di Camerota má své kouzelné centrum, tak typické pro jižní Itálii, které láká turisty svými úzkými uličkami plnými obchůdků, cukráren, pizzerií. Oblast je vhodná k potápění.

Železniční stanice: Pisciotta 12 km (možnost transferu do Cameroty za poplatek).
Letiště: Neapol 180 km (možnost transferu z letiště 15 € - 25 €/ osoba).

Ubytování

Apartmány se nacházejí ve zděných přízemních vilkách a mají vlastní sociální zařízení a kuchyňský kout se stolem a židlemi na zastřešené venkovní terase (některé bilo ho mají uvnitř).
Mono pro 2-4 osoby (40 m2) – 1 prostorná místnost s manželským lůžkem a 2 lůžky nebo palandou.
Bilo pro 4-5 osob (45 m2) – ložnice s manželským lůžkem, pokoj s 2 lůžky nebo palandou, páté lůžko je v jednom z pokojů.

Vybavení

Recepce, bar, restaurace (do 30.8.), bazén s hydromasážní (nutná koupací čepic, otevřen dle počasí), dětský koutek, wifi, ping-pong, miniklub a animační program (viz klubová karta), plážový servis, nehlídané parkoviště uvnitř areálu. Český delegát v místě s nabídkou výletů (lodní výlety do jeskyní při pobřeží, Pompeje, Vesuv, Capri, Paestum, Amalfi).
Klubová karta 26.06.-04.09.: zahrnuje vstup do bazénu, animaci a miniklub.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villaggio Turistico La Fenosa ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 600 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 056 315
dnes 8–19 h

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací