Hotel Neva

  Bulharsko, Kiten

5/5

Hotel Neva

    Bulharsko, Kiten
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel Neva je vzdálený od písčité pláže Atliman přibližně 200 m a skládá se ze tří budov.

Vybavení

Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace, lobby bar, trezor na recepci (za poplatek), wifi připojení na recepci zdarma. K venkovnímu vybavení patří bazén, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Pro děti hotel nabízí dětský koutek a dětské brouzdaliště. V hotelu není k dispozici výtah. U hotelu je k dispozici víceúčelové hřiště (např. na volejbal, basketbal, tenis).

Ubytování

Hotel nabízí dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek. Vlastní sociální zařízení, SAT/TV, lednička, klimatizace, telefon a balkon. Dětská postýlka je za poplatek 5 leva/noc.

Stravování

All inclusive formou bufetu zahrnuje:
- snídaně (8:00 - 10:00), obědy (12:00 - 14:00), večeře (19:00 - 21:00)
- dopolední snack (10:30 - 11:30)
- odpolední snack (16:00 – 17:00) – zmrzlina, sendvič, palačinky, sladké pečivo
- nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby (10:00 – 22:30)

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Neva **
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 049 818
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Kiten

5/ 5 5 recenzí

Maruska srpen 2018 Delegati ck. Dovolená se nám celkově vydařila.JEN NEVÍM JAKÉ SLUŽBY MĚLA PRO NÁS ZAJIŠTOVAT DELEGÁTKA,KTERÁ NÁM SDĚLILA V AUTOBUSE,ŽE VŠE MÁME ... celá recenze

Pavel červenec 2018 Výborné. 100% spokojenosti... celá recenze

Marie V. září 2017 Dovolená v Kitenu. Spokojenost velká přednost tohoto hotelu je umístnění , které zaručuje noční klid a vzdálenost od moře cca 200 metrů. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-neva-kiten-bulharsko-z2049818/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací