Hotel Madrigale

  Itálie, Benátsko, Garda

MADRIGALE - golf

    Itálie, Benátsko, Italská jezera, Garda, Lago di Garda
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel Madrigale se nachází na kopci ve vesničce Marciaga di Costermano s překrásným panoramatickým výhledem na jezero Lago di Garda a městečko Garda. Je ideálním výchozím místem pro výlety a návštěvy kouzelných míst, jako jsou Garda, Bardolino, Torri del Benaco a Lazise.

Vybavení hotelu

Pro dovolenou vyhrazenou odpočinku či sportu nabízí Hotel Madrigale dva bazény a dvě restaurace s terasami s panoramatickým výhledem na jezero Lago di Garda, a navíc tenisový kurt a soukromý park - zahradu.

Hlavní bazén na terase s panoramatickým výhledem nabízí část pro vodní masáž a plavání proti proudu. Druhý bazén s výhledem na jezero se nachází v hotelové zahradě. Vodní okraje nabízejí zdánlivou zrakovou kontinuitu bazénu a jezera. Sluneční terasa je vybavena slunečníky a lehátky pro odpočinek na sluníčku a výhledem na jezero.

Den uvítáte bohatou snídaní podávanou formou bufetu v světlé restauraci s panoramatickým výhledem 'Bellevue', a kterou si můžete v letních měsících v naprostém klidu vychutnat na přilehlé terase s výhledem na jezero.

Od května do září se oběd podává u bazénu v restauraci 'Le Terrazze'. Zde je k dispozici malá nabídka různých čerstvých a lehkých jídel. Večer je vždy otevřena restaurace 'Bellevue', kde se podává polopenze se čtyřchodovým menu s možností výběru, přičemž večer začíná vždy vynikajícím předkrmem a končí pohádkovými dezerty z vozíku, který každý den připravují naši zkušení kuchaři. V letním období je terasa s panoramatickým výhledem otevřena pro romantické večeře a la carte ve světle svíček.

Sklepení nabízí vína z našeho regionu, červená Bardolino, Valpolicella a l'Amarone, stejně jako bílá Soave, Custoza a Lugana, jakož i reprezentativní výběr italské vinařské produkce.

Vybavení pokoje

Pokoje a apartmány Hotelu Madrigale nabízejí kouzelný výhled na Lago di Garda a jsou ideální pro romantickou dovolenou. Prostorné apartmány o rozloze 45 m2 jsou ideální pro rodiny o až 4 osobách a skládají se z obývacího pokoje s pohovkou, kterou lze rozložit na dvoulužko, jídelním stolem, kuchyňským koutem a koupelny se sprchou.

Typ A: obehnány zahradou, velká terasa s výhledem na jezero.
Typ B: ve vyšších patrech, s velkým balkonem s výhledem na jezero.

COMFORT POKOJ
Všechny s balkonem nebo terasou s výhledem na jezero v centrální budově hotelu. Klasické elegantní zařízení s modrým kobercem nebo parketami z třešňového dřeva. Dvoulůžkové 18 m2, trojlůžkové 21 m2.

SUPERIOR POKOJ
Prostorné dvoulůžkové pokoje s případnou přistýlkou v budově uprostřed parku - zahrady. Sprcha, čtecí koutek, velký balkon s výhledem na jezero. 21-23 m2.

PANORAMA POKOJ
Luxusní dvoulůžkové pokoje s čtecím koutkem navíc, všechny s balkonem s výhledem na jezero a hydromasážní vanou. V hlavní budově hotelu s pohodlnou dostupností do restaurace pro podávání snídaní a restaurace. 18-24 m2.

APARTMÁN FAMILY
Dva dvoulůžkové pokoje, z toho jeden s manželskou postelí a s výhledem na jezero, čtecím koutkem s pohovkou. Druhá ložnice je určena pro třetího a/nebo čtvrtého hosta. Teplem dýchající parkety z třešnového dřeva, koupelna se sprchovým koutem. V hlavní budově hotelu.

APARTMÁN JUNIOR
Prostorný dvoulůžkový pokoj v hlavní budově hotelu s velkým čtecím koutkem a pohovkou, balkonem s výhledem na jezero, koupelnou s hydromasážní vanou. S velmi pohodlnou dostupností do restaurace pro podávání snídaní a restaurace.

SUITE
Exkluzivní dvoulůžkový pokoj v podkroví v hlavní budově hotelu. Balkónek s výhledem na jezero, obývací pokoj s psacím stolem, čtecí koutek a křesílka, 26palcová TV v ložnici a 20palcová TV v obývacím pokoji, hydromasážní vana a samostatná sprcha.

Sport a zábava

Díky bazénům, tenisovému kurtu a sousedícímu Golfovému klubu Ca degli Ulivi, umožňuje ’Hotel Madrigale střídání odpočinku a sportu při pobytu na Lago di Garda ’ v exkluzivní atmosféře pohodlí a klidu.
Pro hosty jsou připraveny různé slevové nabídky pro řadu golfových hřišť u Lago di Garda, které jsou dostupné autem nebo trajektem.

GOLF CA DEGLI UVILI - 500 metrů od hotelu
Jedinečný golf s výhledy na jezero Garda nabízí mistrovské golfové hřiště Ca'degli Ulivi Golf. Leží ve výšce 600 m.n.m,, obklopené množstvím cypřišů a olivovníků, a představuje poměrně náročnou hru i pro zkušené hráče. Klub zahrnuje také devíti jamkové hřiště vhodné pro začínající golfisty a ty, kdo touží po vylepšení svých golfových dovedností.

BOGLIACO GOLF - 20 km + 30 minut trajekt přes jezero
Bogliaco je nejstarším hřištěm oblasti Lago di Garda a třetím nejstarším v Itálii. Vybudováno bylo v roce 1912, ale roku 1928 muselo být dle vládního nařízení přeměněno na pšeničné pole. Během druhé světové války bylo využíváno jako přistávací plocha. Teprve roku 1953 zde bylo obnoveno opět golfové hřiště.
Hřiště je situováno ve svahu nad jezerem Lago di Garda a nad městečkem Toscolano Maderno. Jedná se o technicky náročné hřiště, vyžadující přesnou hru. Úzké fairwaye netolerují větší nepřesnosti a rány končí nenávratně v lesích nebo zahradách okolních vil.

Úchvatný výhled se Vám naskytne u jamky 5, par 3 hraný z odpaliště směrem dolů na green, s kostelem za greenem. Kromě překrásných výhledů a příjemného golfu si zde vychutnáte rodinnou atmosféru a italskou pohodu.

GOLF CLUB PARAISO DEL GARDA - 30 km
Prostorné, scénické hřiště ve zvlněném terénu, v blízkosti jezera Lago di Garda, s vynikajícím designem Jima Fazia.
Americký architekt Jim Fazio navrhl mistrovské 18-jamkové hřiště s dvěmi odpališti doplněné o čtyřjamkovou golfovou akademii. Vynikající design s několika malými jezery tvoří moderní hřiště s množstvím překážek, která prověří přesnost hry i golfové dovednosti a nabídne příjemné výhledy na panoramata Alp.

CHERVO GOLF CLUB SAN VIGILIO - 40 km
Chervo Golf San Vigilio od roku 2009 poskytuje vynikající hrací podmínky zkušeným hráčům i začátečníkům. Tři různorodá hřiště jsou zárukou nevšedního golfového zážitku v komfortním a harmonickém prostředí. Nové golfové hřiště v oblasti jezera Lago di Garda bylo navrženo německým architektem Kurtem Rossknechtem. První golfové hřiště tohoto architekta v Itálii nabízí 27 jamek nádherně rozmístěných do kopcovité krajiny, které představují velkou výzvu pro zkušené hráče. Velké množství vodních ploch, strategicky umístěné bunkery chránící greeny, cvičný okruh pro začínající golfisty vytváří příjemné a zajímavé podmínky pro hru. Komfortní prostředí doplňují 2 restaurace, exkluzivní lázně, bazén a sportovní areál.

GARDA GOLF - 60 km
Hřiště považované experty za jedno z nejlepších se nachází v mírně zvlněné krajině. Technicky náročné dvacetisedmijamkové hřiště se rozkládá mezi skálou Manerba a hradem Soiano. Nabízí vyjímečné panoramatické výhledy a úchvatný vzhled. Od golfistů vyžaduje strategii a bezchybnou hru. Hřiště ležící v mírně zvlněné krajině u městečka Soiano del Lago, poblíž jezera Lago di Garda bylo zbudováno v roce 1986.
18-jamkové a 9-jamkové hřiště kombinuje dlouhé a kratší čtyřpary, dlouhé pětipary, různí se délka jamek, zbudovány jsou vodní překážky a strategicky umístěné bunkery. Některé jamky mírně stoupají, jiné mírně klesají. Greeny jsou rychlejší a mírně zvlněné. I přes relativně široké fairwaye je nutná velmi přesná hra, aby míčky nekončily mezi stromy či v některé z vodních překážek.
Při návrhu hřiště bylo využito vše, co terén nabízel. Některé greeny a odpaliště nabízí překrásný výhled na jezero Garda a okolí. Získat na hřišti Gardagolf dobré skóre od Vás bude vyžadovat dobrou strategii a bezchybnou hru jednotlivých jamek. Délka hřiště 6 055 m.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 529 689
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací