Hotel RezidenceI Morelli

  Itálie, Ligurie, Pietra Ligure

I MORELLI

  Itálie, Ligurie, Ligurská riviéra, Pietra Ligure
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Charakteristika

apartmánový dům na klidném a panoramatickém místě. Ideální pro ničím nerušenou dovolenou.

Ubytování

apartmány jsou standardně zařízeny, vždy s kuchyňským koutem, SPR+WC, TV/SAT, fén, Wi-Fi, mikrovlnná trouba, klimatizace (za poplatek), balkon nebo zahrádka. B4 (max. 4 osoby, 35 m2) ložnice s dvojlůžkem, denní místnost s rozkládacím dvojlůžkem a kuchyňským koutem, balkon nebo zahrádka. B5 (max. 5 osob, 48 m2) ložnice s dvojlůžkem a jedním lůžkem, denní místnost s rozkládacím dvojlůžkem, kuchyňský kout, balkon nebo zahrádka. C6 (max. 6 osob, 54 m2) ložnice s dvojlůžkem, ložnice se dvěma lůžky, denní místnost s rozkládacím dvojlůžkem a kuchyňským koutem, balkon nebo zahrádka. C7 (max. 7 osob, 60 m2) ložnice s dvojlůžkem a jedním lůžkem, ložnice s dvěma lůžky, denní místnost s rozkládacím dvojlůžkem a kuchyňským koutem, balkon nebo zahrádka.

Postýlka

na vyžádání pro dítě do 3 let, zdarma (do max. počtu osob).

Služby

recepce, bar, výtah, TV místnost, Wi-Fi, bazén pro dospělé a děti, dětský koutek, terasa, zahrada. Tenis a půjčovna kol (za poplatek).

Parkování

u rezidence (do vyčerpání míst), garáž, na vyžádání, za poplatek 30 €/ týden nebo 5 €/ den.

Vzdálenost od centra

800 m, restaurace a obchody 300 m.

Vzdálenost od pláže

500 m.

Pláž

štěrkopísková s relativně pozvolným vstupem do moře, většina pláže s plážovým servisem za poplatek.

Zvíře

povoleno jen malé, zdarma (max. 1 zvíře).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

RezidenceI Morelli ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 800 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 248 190
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-i-morelli-ligurie-italie-z2248190/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací