Pension Casa Zdrava

  Bulharsko, Slunečné pobřeží

4/5

Penzion CASA ZDRAVA

    Bulharsko, Burgas, Nessebar
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Název zájezdu dle CK

Penzion CASA ZDRAVA

Proč právě sem

Nádherný výhled na moře a starý Nessebar (UNESCO)Výborná restaurace zaměřená na přípravu jídel z ryb a darů mořeRodinný penzion

Poloha

Penzion se nachází v nové části Nessebaru a nabízí svým hostům úžasný panoramatický výhled na Černé moře, starý Nessebar, Slunečné pobřeží a Sveti Vlas. V okolí se nachází spousta obchůdků, restaurací, taveren a dalších atrakcí. Letiště v Burgasu je vzdáleno cca 30 km.

Vybavení a služby

Restaurace, terasa s výhledem na moře, WiFi (zdarma)

Ubytování

Klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností až jedné přistýlky s balkonem, vlastní soc. zařízení, SAT TV, klimatizace, varná konvice.
Klimatizované dvoupokojové apartmány: dvoulůžkové s možností až dvou přistýlek (ideální pro rodiny s dětmi), vlastní soc. zařízení, SAT TV, klimatizace, varná konvice.

Stravování

BEZ STRAVY. Za příplatek možnost SNÍDANĚ/POLOPENZE.

Pláž

Severní pláž je vzdálena cca 8 minut chůze, jižní pláž cca 15 minut chůze. Obě pláže jsou písečné s pozvolným vstupem do moře, plážový servis (za poplatek).

Slevy pro děti

1 DÍTĚ UBYTOVÁNÍ ZDARMA = 1 dítě má ubytování zcela ZDARMA, platí pouze letenku a transfer
1 dítě do 6 let na přistýlce (3. lůžko) platí pouze 5990 Kč (7 nocí) - to je prakticky pouze cena letenky s transferem. Počet míst je omezen. Platí na vybrané letecké termíny a do vyčerpání kapacit. Nevztahuje se na zájezdy Last Minute.

Ceny jsou kalkulovány k datu

K 20.9.2019

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Pension Casa Zdrava **
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 574 485
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 6 recenzí

Tony srpen 2019 Tony. Majitelke hotelu Kasa Zdrava a Restaurace LA Veranda doslova vadila naša společnost... Jednala s nama jak se psama. Sebrala nám j... celá recenze

anička červen 2019 Sunny Beach. Dobrá klidná lokalita s výhledem na moře.... celá recenze

Jiří Šimon červenec 2018 Perfekt až na jedenu věc ...... Celý pobyt byl moc fajn , jen na jeden detail. Na Penzion jsme přijeli z letiště dopoledne. Ale nevšimli jsme si v propozicích od ... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-penzion-casa-zdrava-burgas-bulharsko-z1574485/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací