Hotel Quinta da Cova do Milho

  Portugalsko, Madeira, Santo António da Serra

QUINTA COVA DO MILHO s pronájmem vozu

  Portugalsko, Madeira
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Quinta Cova do Milho se vyznačuje teplou rodinnou atmosférou, harmonií s přírodou, překrásnými výhledy na okolní hory v Santo da Serra, kvetoucí krajinu se stoletými stromy a exotickými květinami.

Vybavení hotelu

K vybavení Quinty Cova do Milho patří bar, zahrada, kabelová TV ve společenské místnosti s krbem, malá knihovna, wifi připojení k internetu ve společných prostorách zdarma, parkování zdarma.
Hotel vám dále zprostředkuje pronájem vozu či transfer z/na letiště.

Vybavení pokoje

Vybavení pokojů Quinty Cova do Milho jsou dekorovány s moderním stylu a teplých barvách, k jejich vybavení patří balkon, koupelna/WC, TV a centrální topení.

Stravování

Snídaně se podávají v salonku, je možné na požádání servírování snídaní i přímo do pokoje za malý poplatek.
K snídani jsou podávané čerstvé regionální produkty z okolních farem.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Quinta da Cova do Milho ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 624 069
dnes 8–19 h

Lokalita

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací