Hotel Resort Achensee

Rakousko, Tyrolsko, Achenkirch

5/5

Resort Achensee

  Rakousko, Achensee, Rakouská jezera, Tyrolsko, Achenkirch, Christlum
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Hotel

Nachází se na krásném místě mezi Karwendel a Rofan, na největším alpském jezeře v Rakousku. Hotel Resort Achensee se nachází v obci Achenkirch v samém srdci tyrolských Alp, pouhých 15 minut chůze od jezera Achensee, a nabízí krytý bazén a wellness centrum se suchou i parní saunou a infračervenou kabinou.

Umístění a vzdálenost

Střed: 2 km, Obchod s potravinami: Achenkirch 600 m, Obchody: 600 m, Železniční stanice: Jenbach 18 km, Letiště: Innsbruck 55 km, Ledovec: Hintertux 60 km.

Obecná zařízení

Recepce: s hotelovým trezorem (zdarma), recepce, hotelová hala / lobby, salonek, internetový koutek: zdarma, WiFi: zdarma, parkoviště: zdarma, snídaňová místnost, jídelna, restaurace, terasa, venkovní jídelní kout, zahrada, trávník, slunečníky: na trávníku ( zdarma), lehátka: na trávníku (zdarma).

Vybavení pokojů

Dětská postýlka jako další možné lůžko ve všech typech pokojů, koupelna nebo sprcha / WC, vysoušeč vlasů, župan na zapůjčení: zdarma na recepci, balkon / terasa: některé, posezení, rádio, telefon, satelitní TV, malý kuchyňský kout.

Typy pokojů a apartmánů

2-4lůžkový - 2 pokoje rodinné ubytování, koupelna / sprcha / WC extra, částečně balkon nebo terasa, malá kuchyň, ~ 42 m2, 2lůžkový pokoj - koupelna / sprcha / WC / balkon, ~ 18 m2, 2-4lůžkový - dva pokojerodinné ubytování, koupelna / sprcha / WC, extra, některé s balkonem nebo terasou, 2 ložnice, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, malá kuchyňská linka, ~ 62 m2.

Fitness a wellness

Krytý bazén: 4 x 3 m, finská sauna, infračervená kabina, relaxační místnost, whirlpool, sleva 20% na kosmetické ošetření, Otevírací doba: krytý bazén otevřený denně od 9:00 do 21:00, saunový areál otevřený denně od 14:30 do 21:00.

Fitness a Wellness služby na místě

Salon krásy, Masáže

Stravování

Polopenze plus, snídaně formou bufetu, odpolední občerstvení: 3:00 - 16:00, dort nebo občerstvení, večeře (4 chody): plus salátový bufet, různé tematické večery.

Aktivity

malá posilovna, tenisový kurt.

Děti

Herní místnost, Dětské hřiště, Dětské menu

Smíšený

Kreditní karty: bankomat / karta EC, MasterCard, Visa, Příjezd a odjezd, Bezbariérový přístup: Ne

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 644 702
dnes zavřeno

Hodnocení

12. nejlepší hotel v destinaci Tyrolsko

5/ 5 1 recenzí

Petr prosinec 2019 Resort Achensee. Uzasna rodinna dovolena v Tyrolich... celá recenze

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací