Hotel Pillerseehof & Der Bräuwirt

  Rakousko, Tyrolsko, Sankt Ulrich am Pillersee

5/5

Hotel Pillerseehof a Bräuwirt, Tyrolsko

  Rakousko, Pillerseetal, Tyrolsko, Sankt Ulrich am Pillersee
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Základní informace
Tento hotelový komplex stávající ze 2 budov Pillersehof und Bräuwirt (20 metrů od sebe) se nachází v tyrolském městečku St. Ulrich am Pillersee přibližně 100 metů od centra. Zastávka skibusu leží 50 metrů od hotelu, běžkařské trasy cca 150 m, lyžařský areál cca 2 km.

Vybavení
V hotelu najdete lobby, jídelnu, restauraci, bar s vinným sklípkem, konferenční sál, lyžárnu s úschovnou bot a hernu se stolním tenisem. Pro děti je v dětském klubu připraven speciální zábavní program. U hotelu se nachází parkoviště. Wifi připojení v hotelovém lobby zdarma.
Hotelové wellness nabízí menší krytý bazén, saunu, infrakabinu, finskou saunu, relaxační místnost nebo fittness. Masáže a solárium za příplatek

Pokoje
V resortu se nachází 106 pokojů. Samozřejmostí pohodlně vybavených pokojů je koupelna s fénem, WC a sprchou nebo vanou. Dále v pokojích najdete satelitní TV s plochou obrazovkou, telefon, rádio. Některé pokoje mají balkon nebo terasu.

Jednolůžkový pokoj: ca. 15m2, obsazení max.: 1 dospělá osoba + 1 dítě do 13,9 let
Dvoulůžkový pokoj: ca. 20m2, obsazení max.: 2 dospělé osoby nebo 25m2 s 1 - 2 přistýlkami (max. 4 dospělé osoby)
Rodinny pokoj: ca. 45m2, obsazení max.: 4 dospělé osoby, 2 x dvoulůžkový pokoj se spojovacími dveřmi nebo apartmán se 2 místnostmi.

Stravování
Ubytování s polopenzí. Snídaně probíhá formou bufetu s tyrolskými produkty. K odpolední svačině se můžete těšit na sladký zákusek (16:00 - 17:00 hodin). 4 chodová večeře formou bufetu – polévka, 2 hlavní jídla, dezert nebo salát.


Lyžování
V okolí městečka naleznete tyto lyžařské areály – malé, ale fajnové rodinné středisko Buchensteinwald -21 km sjezdovek, 5 vleků, 2 lanovky, lyžařský škola, dětský park Bobo Kinderpark, běžkařské trasy, Fieberbrunn - Saalbach 43 km sjezdovek, 11 vleků, freeride, chaty s občerstevním. Vzdálenost cca 10 km ke sjezdovce Fieberbrunn. Dále můžete vyzkoušet sáňskařské dráhy, turistické stezky, kluziště nebo curling či Kitzbühel, který je vzdálený asi 35 km od městečka St. Ulrich.

Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Pillerseehof & Der Bräuwirt ***
Vzdálenost od sjezdovky: 5000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 706 016
dnes 8–19 h

Hodnocení

12. nejlepší hotel v destinaci Tyrolsko

5/ 5 1 recenzí

sonik březen 2013 Super dovolená. Velká spokojenost se službami, bohaté a výborné stolování, ideální poloha hotelu mezi dvěma lyžařskými středisky , do 10ti minut a... celá recenze

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací