Serra Golf Hotel PortoBay

  Portugalsko, Madeira, Santo António da Serra

PORTO BAY SERRA GOLF

    Portugalsko, Madeira, Santo António da Serra
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poznámka

U vánočních a silvestrovských pobytů si některé hotely účtují povinný příplatek vánoční a silvestrovské galavečeře - informace si prosím ověřte v CK.

Poloha

Stylový butikový hotel Porto Bay Santo da Serra je citlivě zasazený do krásné madeirské přírody v těsném sousedství golfového hřiště Santo da Serra se nachází 10 minut jízdy od letiště, za necelých 20 minut jste v centru hlavního města Madeiry – Funchalu.
Hlavní budova z roku 1920 byla obnoven v roce 1999 a je klasifikována jako součást dědictví regionu. V zahradě je více než 90 druhů květin a rostlin, které jsou jasně identifikovány. Kouzlo uprostřed přírody!

Vybavení hotelu

Porto Bay Serra Golf slouží zároveň také jako Serra Golf Club House, jehož budova je elegantním dokladem zdejší překrásné architektury z první poloviny 20. století. K vybavení hotelu patří samozřejmě nonstop recepce, velká zahrada, restaurace, bar, fitness, knihovna, společenská a hrací místnost, konferenční místnost s kapacitou 40 osob a čistírna.

Vybavení pokoje

Výzdoba v 21 pokojích vytváří teplé, pohodlné a svěží prostředí.
Velké a pohodlné postele hosté velmi ocení a najdou zde relaxační prostředí v srdci přírody. .. V hlavní budově postavené v roce 1920 jsou 2 pokoje superior a apartmá.
Ke standardnímu vybavení pokojů patří koupelna/WC, župany, příslušenství pro přípravu kávy a čaje, wifi připojení k internetu zdarma, minibar (za poplatek), trezor (za poplatek).

Stravování

Bývalá jídelna čajovny Santo da Serra se přeměnila na restauraci Avó Micas. Podávají se zde snídaně formou bufetu s domácími specialitami a večeře a la carte zahrnující tradiční recepty. Obědy jsou k dispozici pouze o víkendu.
Salónek s tradičním madeirským nábytkem je relaxačním prostorem, kde se u krbu podává odpolední čaj či káva s hotelovými slavnými domácími koláčky, dorty a džemy.
Hotelový bar nabízí výběr občerstvení a nápojů po celý den. Vychutnáte si zde lehká jídla.

Sport a zábava

Hosté PortoBay Serra Golf mají přímý a exkluzivní přístup na golfové hřiště Santo da Serra, které se nachází jen co by kamenem dohodil od hotelu. Další hřiště Palheiro je v blízkosti města Funchalu s výhledem na město.
V soukromém, klidném a relaxačním prostoru objevte výhody odpočinku těla a mysli. Spojení mezi vůněmi, směsí éterických olejů a rostlin vyvolává skryté emoce a probouzí smysly.
Užijte si saunu nebo relaxujte v teplém prostředí krytého vyhřívaného bazénu s hydromasáží, přirozeným světlem a přímým přístupem do zahrady. Idylický prostor!

Náš názor

Hotel není určen výhradě pro milovníky golfu, ale zároveň všem, kdo preferuje klidnou dovolenou v těsném sepětí s přírodou.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Serra Golf Hotel PortoBay ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 787 234
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-porto-bay-serra-golf-madeira-portugalsko-z1787234/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací