Camping Fontanelle

  Itálie, Lombardie, Moniga del Garda

Camping Fontanelle

    Itálie, Lago di Garda, Moniga del Garda
Tento hotel není aktuálně v nabídce
O hotelu

Camping Fontanelle je areál s 80 bungalovy a mobilními domy. K dispozici je recepce (možnost využití trezoru), restaurace/pizzerie, Wi-Fi připojení zdarma, bar, minimarket, pračka. V kempu je venkovní bazén se samostatným dětským bazénkem, lehátka a slunečníky.

Lokalita

Areál leží v městečku Moniga del Garda na břehu Lago di Garda přímo na veřejné dlouhé pláži. Centrum města je cca 500 m. Desenzano cca 10 km, Saln cca 13 km.
Vzdálenost z Prahy: cca 830 km, 8 hodin a 5 minut
Vzdálenost z Brna: cca 890 km, 8 hodin a 30 minut

Popis pokojů

Mobilní domy/bungalovy jsou vybaveny terasou, kuchyňským koutem (chladnička, sporák), jídelním koutem, sat. TV, Wi-Fi připojením zdarma, topením, klimatizací, sprchou a WC.

  • Dvoupokojové bungalovy: pro 1-4 osoby, cca 20 m2, obývací ložnice s pohovkou na spaní, dvoulůžkový pokoj.
  • Třípokojové mobilní domy Oleandro: pro 1-6 osob (6. osoba max. 20 kg), cca 24 m2, obývací ložnice s 1 místem na spaní, dvoulůžkový pokoj, pokoj se 2 lůžky, výklopná postel do 20 kg.
  • Třípokojové mobilní domy Dahlia: pro 1-5 osob, cca 24 m2, obývací ložnice s 1 místem na spaní, dvoulůžkový pokoj, pokoj se 2 lůžky. Navíc druhá sprcha a druhé WC.

1 dětská postýlka do 2 let zdarma, na vyžádání, max. možný počet osob na pokoji nesmí být překročen ani o dítě do 2 let.

Restaurace, bary, stravování

Bez stravy. 
Možnost přikoupení polopenze: snídaně formou bufetu, k večeři výběr z menu o 3 chodech + salátový bufet.

Fitness a lázně

Zdarma: venkovní bazén se samostatným dětským bazénkem, lehátka a slunečníky.

Aktivity v hotelu a okolí

Zdarma: stolní tenis, malé hřiště na fotbálek, tenisový kurt (za poplatek cca 10 €/hod.). Dále za poplatek golf cca 4 km, minigolf cca 6 km.
Pro rodiny: miniklub pro děti od konce května do konce srpna.
Domácí mazlíčci povoleni na vyžádání v CK a poplatek 7€/den (platba na místě).

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 247 202
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací