Hotel Vicky Apartments

Rakousko, Tyrolsko, Niederau

Vicky apartment + Feriendorf Wildschönau

  Rakousko, Alpbachtal / Wildschönau, Tyrolsko, Niederau, Wildschönau
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Vicky apartment a Feriendorf Wildschönau - komfortní komplex chaletů a apartmánové residence se nachází v centru střediska Niederau, k lanovce na Markbachjoch ca 250m, vodní areál s bazénem 1 km, lanovky Schatzberg 6 km, Vodní aréna Wawe ve Wörglu 10 km.Z

Ubytování

A: chalety - nekuřácké dřevěné domky mají 110m2 obytné plochy s velmi vysokou úrovní vybavení ve velkorysém prostoru:
ve velké obytné místnosti najdete SAT-TV, stereo, DVD- přehrávač, telefon, internetové připojení zdarma. Kuchyně je kompletně vybavena( myčka, lednice, mikrovlnná toruba,elektrický sporák, kávovar, ohřívač vody, toaster). Parkoviště u domu. V každém domě jsou 3 ložnice, 1 x koupelna, 2 x WC, místnost s pračkou a pro uložení lyží, povlečení a ručníky. zahrádka bez oplocení

Vicky apartment
10 apartmánů nejvyšší kvality( ca 95m2) se třemi ložnicemi, 2 apartmány(75m2) se dvěmi ložnicemi, každá s vlastní koupelnou a physio infračervenou kabinou, všechny s balkonem či terasou.každý apartmán má komfortní obytnou místnost se sedacím a jídelním koutem, kompletně vybavenou kuchyní( myčka, lednice, elektrický sporák, mikrovlnná trouba, kávovar a ohřívač vody, toaster, v odkládací místnost je k dispozici pračka.
SAT-TV, DVD- přehrávač, MP3, telefon, internetové připojení zdarma
B:apartmán pro max. 6 osob -3 x ložnice, 2 nebo 3 x koupelna, physiotherm kobina
C: apartmán pro 4 osoby(75m2) - 2 x ložnice, 2 x sprcha/WC, Phisioterm kabina

Vybavení

recepce pro obě kapacity v přízemí Vicky - zde můžete objednat pečivo a vypůjčit koupací plášť, WIFI v celé budově

Aktivity

Vicky - suterénu sauna a physiotermální infračervená kabina, odpočinkový prostor.
V ceně Gäste-Erlebniss Card Wildschönau - zdarma použití skibusu na trase Niederau - Oberau - Auffach( dolní stanice Schatzbergbahn), noční bus mezi těmito středisky, muzea, zdarma koupaliště, lanovky Markbachjoch a Schatzberg atd.)

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Vicky Apartments
Vzdálenost od sjezdovky: 350 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 259 104
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací