Onyx Luxury aparthotel

  Maďarsko, Západní Maďarsko, Sárvár

ONYX****LUXURY - Sárvár

  Maďarsko, Maďarské termály, Západní Maďarsko, Sárvár
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Kde budete spát:

Budova ONYX LUXORY
a) 2 - lůžkové pokoje bez balkonu (20 m2), Spr.+ WC, LCD TV, fén, mini lednice, klimatizace, zařízení na přípravu kávy/ čaje, rychlovarná konvice
b) 2 - lůžkové pokoje s balkonem (20 m2), Spr.+ WC, LCD TV, fén, mini lednice, klimatizace, zařízení na přípravu kávy/ čaje, rychlovarná konvice
c) 2 - lůžkové STUDIO (35 m2), Spr.+ WC, LCD TV, fén, mini lednice, klimatizace, ložnice a obývací pokoj s americkou kuchyní (mikrovlnná trouba, lednice, kávovar, toustovač a kuchyňské náčiní)
d) 2 - lůžkové STUDIO s možností 2 dětských přistýlek (35 m2), Spr.+ WC, LCD TV, fén, mini lednice, klimatizace, ložnice a obývací pokoj s americkou kuchyní (mikrovlnná trouba, lednice, kávovar, toustovač a kuchyňské náčiní)
e) 4 - lůžkový apartmán bez balkonu (40 m2), Spr.+ WC, LCD TV, fén, mini lednice, klimatizace, ložnice s manželským lůžkem a obývací pokoj s manželským lůžkem a americkou kuchyní (mikrovlnná trouba, lednice, kávovar, toustovač a kuchyňské náčiní)
f) 4 - lůžkový apartmán s balkonem (40 m2), Spr.+ WC, LCD TV, fén, mini lednice, klimatizace, ložnice s manželským lůžkem a obývací pokoj s manželským lůžkem a americkou kuchyní (mikrovlnná trouba, lednice, kávovar, toustovač a kuchyňské náčiní)
g) 2 - lůžkový pokoj s JACUZZI (27 m2), Spr.+ WC, LCD TV, fén, mini lednice, klimatizace, zařízení na přípravu kávy/ čaje, rychlovarná konvice, terasa s jacuzzi a zahradním nábytkem
h) 4 - lůžkový apartmán s JACUZZI (45 m2), Spr.+ WC, LCD TV, fén, mini lednice, klimatizace, ložnice s manželským lůžkem a obývací pokoj s manželským lůžkem americkou kuchyní (mikrovlnná trouba, lednice, kávovar, toustovač a kuchyňské náčiní), terasa s jacuzzi a zahradním nábytkem
ch) Rodinný pokoj 4+2 (35 m2), Spr.+ WC, LCD TV, fén, mini lednice, klimatizace, ložnice a obývací pokoj s rozkládací pohovkou, terasa s nábytkem (min. obsazenost 4 dospělí, max obsazenost 4 dospělí + 2 dětí do 11,99 let)

Vybavení ubytovacího zařízení:

recepce, restaurace, zimní zahrada, fitness, saunový svět (solná místnost, infrasauna a finská sauna) a relaxační zóna, Wi-Fi, půjčovna kol, dětské hřiště, podzemní garáž (13 míst), venkovní parkoviště

Forma stravy:

Bez stravy.
Možnost dokoupení snídaně a večeří (formou bufetu) za příplatek v CK.

Další služby

dětská postýlka, dětská židlička

Pobyt s dětmi

Jedno dítě do 2,99 let bez nároku na lůžko ZDARMA.
Dítě zdarma povoleno v doprovodu 2 dospělých osob na pokoji.

Možnost koupání:

Léčebné a wellness lázně (700 m): ideální místo pro léčení, nabíjení a bezstarostnou relaxaci. Hlavní atrakcí jsou dva druhy léčivé vody, které se zde nacházejí: 43 stupňů Celsia z hloubky 1200 metrů a 83 stupňů Celsia s vysokým obsahem soli z hloubky 2000 metrů. Posledně jmenované lze účinně využít v případě některých pohybových, gynekologických a dermatologických onemocnění. Léčivá voda o teplotě 43 stupňů Celsia je vynikající pro léčbu pohybového ústrojí, doléčování rehabilitačních nemocí, sportovních úrazů, neurologických potíží, relaxační koupele svalů.
Impozantní bazénová část (venkovní - vnitřní), kde si každý vybere ze skluzavek různých velikostí a sklonů, rodinné dětské bazény a kromě exkluzivního saunového světa lázeňskou léčbu dotváří široká škála léčebných procedur.
Budova nabízí domeček na hraní, svět pro panenky, 25metrový bazén, bowlingovou dráhu, fitness, prostorné relaxační prostory a obrovskou sluneční terasu.

Parkování (informativní údaj)

venkovní parkoviště zdarma
podzemní garáže za poplatek (cena dle aktuálního ceníku na místě)

Pobyt se zvířetem (informativní údaj)

NEPOVOLEN

Poloha ubytování:

Aparthotel Onyx****Luxury - prostorné, pohodlné, přátelské a luxusní ubytovací jednotky v srdci lázeňského města Sárvár, několikaminutová vzdálenost od lázeňského komplexu, k jezeru pro čluny, do centra města s fontánami hrajícími hudbou a světlem, k zámeckému muzeu a jeho parku a do arboreta.

Nepřehlédněte:

Pobyt začíná nástupem od 15.00 hod v den příjezdu. Pobyt končí uvolněním pokoje/apartmánu do 11.00 hod v den odjezdu.

Programový pobyt č. 1

LUXUSNÍ DOVOLENÁ V SÁRVÁRU
- ubytování ve vybrané kategorii
BONUSY ZDARMA: Wi-Fi, parkování, ručníky, ložní prádlo, toaletní potřeby

Rekreační poplatek (informativní údaj)

1,50 €/den

Akční nabídka

LUXUSNÍ UBYTOVÁNÍ V SÁRVÁRU * JEN 700 M OD TERMÁLNÍCH LÁZNÍ

Určitě oceníte:

Proč Onyx****Luxury Sárvár:
- ubytování pro náročné
- v blízkosti termálních lázní a dalších turistických zajímavostí
- vhodné i pro rodiny s dětmi

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 603 801
dnes 8–19 h

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací