Hotel Brisas Doradas

  Dominikánská republika, Puerto Plata, Cabarete

BRISAS DORADAS

    Dominikánská republika, Puerto Plata, Cabarete
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis lokace

CABARETE:

Popis ubytování

BRISAS DORADAS 3***:
Luxusní hotel Bridas Doradas s náherným bazénem láká hosty na svou soukromou pláž. Každý pokoj nabízí vlastní bazén a vířivku. Užijte si romantický pohled na zlatou pláž a kokosové palmy. Od mezinárodního letiště Gregorio Luperón k hotelu to je 25 km, ke Cabarete pláži 1,4 km. Pokud byste zatoužili po projížďce na koni po pláži, stačí zajet 3,2 km do Equestrian Center v Sea Horse Ranch.K hotelu patří vybavená venkovní kuchyň pod velkým altánem, která zajistí skutečný zážitek! V hotelu je možné zajistit hostům wellness procedůry a výpravy na požádání. Ubytování v prvním podlaží poskytuje výhled na moře z balkonu, kuchyňský kout, TV, 2 místnosti a dvojlůžkovou postel. Přízemí nabízí pobyt s terasou s výhledem na zahradu a bazén, s TV, dvojlůžkovou postelí, kuchyňskou linkou v 1 místnosti nebo druhou variantu 2 místností s výhledem na bazén a třetí varianta přízemního ubytování v 1 místnosti má přístup do venkovní kuchyně pod altánkem. V okolí můžete ochutnat mexickou kuchyni v restauraci Gordito's Fresh Mex a francouzskou v Restaurant Le Bistr. Některé služby v tomto hotelu mohou být zpoplatněny.

Program

1. DEN
Odlet z Prahy, s přestupem do Punta Cana nebo Santo Domingo
2. DEN - 11. DEN
Pobyt ve Vámi zvoleném hotelu s možností fakultativních výletů.
11. DEN
Odlet z Punta Cany nebo Santo Dominga s přestupem směrem Praha
12. DEN
Přílet do Prahy
(Počet dní/nocí se liší dle vypsaných termínů)
Zájezd je možné mít i na kratší či delší dobu než jsou vypsané termíny.
Cena je pak dána aktuální cenou letenky a konkretním počtem nocí v hotelu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Brisas Doradas ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 043 205
dnes 8–19 h

Lokalita

Dominikánská republika

Dominikánská republika je stát nalézající se na souostroví Velké Antily v Karibském moři. Ostrov objevil v roce 1492 Kryštof Kolumbus a byl tímto ostrovem, stejně jako současní návštěvníci, okouzlen. Přírodní krásy tohoto státu jsou velmi různorodé. Naleznete zde třítisícová horská pásma, národní parky, jezera, jeskyně a především nekonečné písčité pláže u křišťálového moře. Dominikánská republika vám umožní nahlédnout i do své zajímavé historie prostřednictvím velkého množství památek v koloniálním stylu.

Nádherný tropický ostrovní stát Karibiku si vás získá výjimečným exotickým prostředím. Tady se během vaší dovolené zastaví čas. V dominikánské republice na vás čeká velmi přívětivé prostředí, lidé jsou velmi milí a ostrov je celkově romantickým rájem pro zamilované páry. Nezapomenutelná je kombinace krásného pobřeží s exotickým slunečným počasím. Nejvyhledávanější lokality jsou Punta Cana a Boca Chica.

Do 25. dubna 2018 si turisté musí pro vstup do země po příletu obstarat turistickou kartu. Od 25. dubna 2018 bude poplatek za turistickou kartu již zahrnut v ceně letenky.

Dominikánská republika - více informací