Hotel Residence Torre Paradiso

  Itálie, Kampánie, Minori

Residence Torre Paradiso

  Itálie, Kampánie, Minori
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis letoviska

Letovisko Minori je zapsáno na Seznamu světového dědictví UNESCO, stejně jako celé pobřeží Amalfi. Patřilo mezi oblíbená místa římské císařské aristokracie, o čemž svědčí objev patricijské vily z 1. století našeho letopočtu. Město je dnes oblíbenou turistickou destinací pro své tyrhénské vody, písčité pláže, jedinečnou kopcovitou krajinu a mírné a příjemné klima.
Pobřeží Amalfi, bylo po staletí vystaveno eruptivní činnosti Vesuvu a erozní činnosti řeky Reginna Minor, které společně utvářely charakteristickou morfologii oblasti. Vyznačuje se velmi strmými svahy a vysokými útesy přerušovanými roklemi a údolími. V průběhu staletí prošlo uspořádání města značnými změnami, ale stále zachovává původní aspekt pobřežního centra. Hlavní jádro se nachází v blízkosti pobřeží a hlavního toku řeky Reginna Minor, část území je naproti tomu tvořena terasami, většinou obdělávanými citronovými háji, které představují nezaměnitelný znak oblasti.

Popis objektu

Nedávno zrekonstruovaná residence TORRE PARADISO (Via Nazionale) se nachází nedaleko centra městečka a pár minut chůze od moře. Klientům je k dispozici bazén se solární terasou v blízkém hotelu Villa Romana, Wi-Fi připojení a soukromá pláž. Každý z nabízených apartmánů má vlastní sociální zařízení, klimatizaci, fén, Wi-Fi a trezor. Apartmány typu Mansarda jsou menší a jsou dva. K apartmánu Paradiso náleží ještě samostatný pokoj Regina s vlastním sociálním zařízením.

Vzdálenost od

pláže 200 m, historického centra 150 m, centra s obchody 150 m, letiště Neapol 39 km

Bazén

bazén hosté mohou zdarma využívat bazén u hotelu Villa Romana

Pozice objektu v letovisku

rušné místo, panoramatická

Vybavení objektu

Wi-Fi v objektu, zdarma

Služby v objektu

výlety, možnost zakoupení výletů a exkurzí na recepci hotelu Villa Romana

Venkovní dispozice

solární terasa, u hotelu Villa Romana, s lehátky, se slunečníky

Sport

půjčovna kol, za poplatek

Transfery

transfer z letiště, na vyžádání, za poplatek, transfer ze železniční stanice, na vyžádání, za poplatek

Ubytování

apartmán, Mansarda mono 2 -

obývací pokoj s manželskou postelí a kuchyňským koutem

()
plocha 21 m2, 3. patro, podkroví, klimatizace, topení, TV, Wi-Fi na pokoji, trezor, telefon, lednice, trouba, sprcha, bidet, fén, parkovací místo, za poplatek, na vyžádání, nástupní dny kdykoli, min. pobyt standardně 7, příjezd od 14:00 do 19:00, odjezd od 08:00 do 11:00
apartmán, Cedri bilo 4 -

ložnice s manželskou postelí a obývací pokoj s rozkládacím dvougaučem a  kuchyňským koutem

()
plocha 31 m2, 1. patro, panoramatický výhled, klimatizace, topení, TV, Wi-Fi na pokoji, trezor, telefon, lednice, trouba, sprcha nebo vana, bidet, fén, parkovací místo, za poplatek, na vyžádání, nástupní dny kdykoli, min. pobyt standardně 7, příjezd od 14:00 do 19:00, odjezd od 08:00 do 11:00
apartmán, Paradiso bilo 3 -

obývací pokoj s manželskou postelí a kuchyňským koutem, přilehlá ložnice s jedním lůžkem

()
plocha 40 m2, 2. patro, terasa, panoramatický výhled, klimatizace, topení, TV, Wi-Fi na pokoji, trezor, telefon, lednice, trouba, sprcha, bidet, fén, druhé soc. zařízení, zahradní nábytek, parkovací místo, za poplatek, na vyžádání, nástupní dny kdykoli, min. pobyt standardně 7, příjezd od 14:00 do 19:00, odjezd od 08:00 do 11:00

Další informace k ubytování od CK

Vnější bazén: nevyhrivany
Klimatizace: zdarma
Televize: ano
Lednička: ano
Internet: ano

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 060 013
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací