Hotel Residence Maiori Dream Rental

Itálie, Kampánie, Maiori

Residence Maiori Dream Rental

  Itálie, Kampánie, Maiori
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis letoviska

Maiori je pod ochranu UNESCA spolu s pobřežím Amalfi, na kterém leží. Svažuje se od pohoří Lattari k moři, krajinu dokreslují terasovité plantáže. Město se vyznačuje krásnou promenádou, která vede podél více než kilometr dlouhé pláže až k Normanské věži. Ta sloužila jako opevnění, nyní je v ní prestižní restaurace. Nejzajímavější stavbou na hlavní třídě Corso Reginna je Palazzo Mezzacapo. Vchod je charakteristický mramorovými schody, vedle budovy jsou zahrady uspořádány ve tvaru kříže. Město je plné restaurací, kaváren a obchodů. Za ochutnání stojí místní specialita lilek s čokoládou. Rovněž stojí za to vystoupat po schodech od Piazzetta d'Amato a ke kostelu Santa Maria a Mare a odtud pokračovat po cestě roubené citronovými sady k lokalitě Torre odkud je dechberoucí výhled. Do nedalekých měst na pobřeží se snadno dostanete městskou hromadnou dopravou. 

Popis objektu

Residence MAIORI DREAM RENTAL (Via. G. Amendola) se nachází u promenády pár kroků od moře. Hostům je k dispozici solární terasa s lehátky, slunečníky a venkovní sprchou, výtah a služba praní (za poplatek). Residence nabízí ubytování ve dvou pěkných apartmánech. Oba mají vlastní sociální zařízení, klimatizaci, Wi-Fi připojení, fén, minibar a TV. Apartmán L'Amore je větší, má dvojí sociální zařízení a balkon. 

Vzdálenost od

pláže 20 m, historického centra 50 m, centra s obchody 50 m, letiště Neapol 70 km, železniční stanice Salerno 18 km

Pozice objektu v letovisku

rušné místo, v první řadě budov u pláže, u promenády, panoramatická

Vybavení objektu

výtah, Wi-Fi v objektu, zdarma

Služby v objektu

praní, za poplatek, výlety, za poplatek možnost zakoupení výletů a exkurzí na recepci hotelu Villa Romana

Venkovní dispozice

venkovní sprcha společná, solární terasa, s lehátky, se slunečníky

Transfery

transfer z letiště, na vyžádání, za poplatek, transfer ze železniční stanice, na vyžádání, za poplatek

Ubytování

apartmán, La Mansardina trilo 4 -

ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládacím dvougaučem, jídelna s kuchyňským koutem

()
plocha 50 m2, 3. patro, podkroví, výhled na moře, panoramatický výhled, klimatizace, topení, TV, Wi-Fi na pokoji, lednice, trouba, varná konvice, vana, bidet, fén, zahradní nábytek, parkovací místo, za poplatek, na vyžádání, nástupní dny kdykoli, min. pobyt standardně 7, příjezd od 16:00 do 19:00, odjezd od 08:00 do 11:00
apartmán, L'Amore trilo 4 -

dvě ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s kuchyňským koutem

()
plocha 120 m2, 1. patro, balkon, výhled na moře, panoramatický výhled, klimatizace, topení, bez patrových postelí, TV, Wi-Fi na pokoji, trezor, lednice, trouba, varná konvice, sprcha, bidet, fén, druhé soc. zařízení, zahradní nábytek, venkovní sprcha, parkovací místo, za poplatek, na vyžádání, nástupní dny kdykoli, min. pobyt standardně 7, příjezd od 16:00 do 19:00, odjezd od 08:00 do 11:00

Další informace k ubytování od CK

Vnější bazén: neni
Klimatizace: zdarma
Televize: ano
Lednička: ano
Balkón: ano
Internet: ano

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 060 015
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací