Hotel Villas Magnolia

  Bulharsko, Albena

Vilky Magnolia

    Bulharsko, Albena
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Vilky se nacházejí se v  parkové zóně Albeny, přibližně 10 minut pěší chůze od nádherné široké písečné pláže. Během dna, každých 30 minut, jezdí autobus, který Vás doveze přímo na pláž. Rozlehlý komplex tvoří až 54 vilek. Všechny vilky byly kompletně renovované a  nabízejí klidné a příjemné prostředí pro relaxaci.

Vybavení:
součástí komplexu je zařízení a vybavení hotelu Orchidea: hlavní restaurace, WiFi, lobby bar, směnárna, hotel nabízí na pláži lehátka a  slunečník zdarma, počet lehátek a slunečníků je omezený. Na jeden pokoj klienti obdrží 2 lehátka a slunečník podle možností. Vilky mají dva prostory k parkování a vlastní recepci. Hosté vilek mohou využívat bazény hotelu Magnolia zdarma.

Ubytování:
klimatizované apartmány 4 + 1 (2 ložnice + obývací pokoj s kuchyňkou), SAT-TV, koupelna (sprcha / WC), telefon, balkon, rychlovarná konvice. Za poplatek: trezor.

Stravování:
hotel se nabízí se snídaní, nebo se službami ALL INCLUSIVE.

Oficiální kategorie:
***

Naše hodnocení:
*** +: nádherné vilky jsou obzvláště atraktivní pro rodiny s dětmi. Poloha v krásném a klidném parku nabízí nejen komfort, ale i soukromí.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villas Magnolia ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 800 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 559 007
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-vilky-magnolia-albena-bulharsko-z559007/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací