Hotel Rezidence Castel Tregor

Francie, Bretaň, Tréguier

REZIDENCE CASTEL TREGOR

  Francie, Bretaň, Tréguier
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Kamenná dvoupatrová rezidence Castel Tregor připomíná nejen názvem, ale i svým vzhledem klasický bretaňský zámeček z 18. století. Stojí přímo v historickém centru města Tréguier, poblíž říčního přístavu a 200 m od katedrály. Obchody a restaurace jsou v těsné blízkosti rezidence, supermarket 1,5 km. Písčitá mořská pláž je vzdálena 10 km.

Vybavení

Recepce s možností WiFi připojení (20 EUR/týden), výtah, bar, krytý bazén a vířivka (2,50 EUR/os./hod., nutná rezervace předem), půjčovna společenských her, veřejné neplacené parkoviště 300 m.

Ubytování

Jednoduché byty s kompletně vybavenou kuchyňkou (el. sporák, trouba, lednice) a s koupelnou a WC, TV (40 EUR/týden). STU 3/4: obytná kuchyně s rozkládací pohovkou, kabina s palandou (popř. 3 lůžka v kuchyni a lůžko v kabině). 2P4: obytná kuchyně s rozkládací pohovkou, mezanin s dvojlůžkem. 2P6: obytná kuchyně s rozkládací pohovkou nebo dvěma pohovkami, kabina s palandou, mezanin s dvojlůžkem. 3P7: obytná kuchyně s rozkládací pohovkou, kabina s palandou a lůžkem nebo se třemi lůžky, mezanin s dvojlůžkem.

Stravování

Vlastní.

Pláž

Mořská písčitá pláž je vzdálena 10 km.

Sport a zábava

Bazén, vířivka (2,50 EUR/os./hod.). V místě tenis, jízda na koni, pěší turistika, cyklistika. Kulturní a společenský život ve městě.

565 656 610 Číslo zájezdu: 387 998
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací