Hotel IC Santai Family Resort

  Turecko, Belek

5/5

IC Hotels Santai Family Resort

    Turecko, Belek, Turecká riviéra
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Moderní a rozlehlý hotelový komplex zcela naplňuje koncept hotelového řetězce IC Hotels s důrazem na vysokou kvalitu služeb. Najdete v něm opravdu výtečnou vybavenost s možností vyžití pro každou kategorii hostů: od vlastního hotelového Spa a wellness s možností skvělé relaxace a revitalizace, přes dlouhou řadu různých sportovišť po velký komplex bazénů s aquaparkem. Oceňujeme rozsah a kvalitu stravovacích služeb s různým zaměřením, kde si hosté mohou volit dle vlastní chutě.

Přehled

řetězec IC Hotels 5 a´la carte restaurace 7 barů a kavárna aquapark Spa a wellness centrum

Stručná poloha

rozloha 94 000 m2 6 km od centra Beleku 30 km od letiště

Poloha

Rozsáhlý hotel, členící se do řetězce IC Hotels, se rozléhá na úctyhodné celkové ploše 94 000 m2 v poklidné části letoviska Belek. Pyšní se skvělou polohou přímo u dlouhé a široké pláže, která je v přilehlé části soukromá (o délce 300 m). Samotné centrum letoviska je vzdáleno 6 km a Vy se do něj, stejně jako do dalších zajímavých míst lokality, snadno dopravíte místní dopravou nebo hotelovým shuttlem či taxi. Mezinárodní letiště je vzdáleno 30 km (doba transferu cca 45 min.).

Vybavení hotelu

Hotel byl zprovozněn v roce 1995, během let 2012-2019 procházel několika rekonstrukcemi a modernizací. Velmi rozlehlý komplex je vsazen do pečlivě udržovaných travnatých zahrad se vzrostlou zelení. Tvoří jej členitá hlavní 8podlažní budova s několika ubytovacími křídly a společenskými prostory, samostatný areál soukromých vilek a bungalovů a velký spletitý bazénový areál v přední části, která přechází k pláži (hotelu náleží o délce 300 m). Uvítá Vás velká elegantní vstupní hala s recepcí, lobby a výtahy. K dispozici Vám velká řada společných prostor a služeb: směnárna, bankomat, celkem 5 konferenčních a zasedacích místností různých velikostí, business centrum, salónky, herna, společenské místnosti, nákupní arkáda, kadeřnictví, diskotéka, noční klub aj. Zajisté Vás potěší hotelové Spa a wellness centrum s vnitřním bazénem pro dospělé (252 m2) a pro děti (8 m2), vířivkou, saunou, tureckou lázní a nabídkou široké škály masáží, kosmetických a revitalizačních procedur. Nechybí výtečně vybavené fitness centrum. Stravovací služby obstarávají: hlavní velká restaurace s vnitřní i venkovní částí a s dětským sektorem a dalších 5 a´la carte tematických restaurací (mexická, asijská, italská, turecká, rybí). K posezení u kávy a nápoje Vám poslouží celkem 7 barů a kavárna (lobby, disco, pool, plážový, snack aj.). Rozlehlá venkovní část nabízí: hlavní bazén s animačními programy (1 680 m2), dále relaxační bazén (381 m2), celkem 3 samostatné dětské bazény (11, 20 a 35 m2) a aquapark se skluzavkami a tobogány pro dospělé i pro děti (212 m2). V sektoru soukromých vilek a bungalovů je samostatný areál bazénů (3 180 m2). Sluneční terasy kolem bazénů mají slunečníky a lehátka (v ceně, rovněž na hotelové pláži, pavilónky za poplatek). K aktivnímu odpočinku budete mít k dispozici mnoho různých možností jako: tenis, minigolf, volejbal, basketbal, minifotbal, stolní tenis, šipky, kulečník, lukostřelbu, herny aj. Resort pořádá nespočet denních i večerních animačních programů (pro děti i dospělé: soutěžní, sportovní, zábavní, různé kurzy jako jóga, pilates aj.). Nechybí společenské večery s vystoupeními a diskotékou. Pro nejmenší hosty je zde dětský klub s celodenním programem a aktivitami. Na pláži budete moci využít služeb střediska vodních sportů, plážový volejbal aj.

Vybavení pokoje

Hotel, s celkovou kapacitou 464 pokojů, nabízí ubytování několika kategorií a ve dvou sektorech-hlavní budova a sektor vilek a bungalovů. Pokoje jsou moderně a velmi elegantně zařízené, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, hygienické propriety, klimatizaci, SAT/TV, Wi-Fi připojení, trezor, minibar, coffee/tea set, pracovní desk se židlí, balkón nebo terasu s posezením. Pokoje se dělí do kategorie: pokoje Standard (29 m2) s výhledem na zahrady nebo na moře, suity Kids (49 m2, pro rodiny, zpravidla palanda pro děti) s výhledem na okolí, na bazény nebo na moře. Dále suity: Junior (55 m2, s obývací částí), Senior (35 m2, s obývací částí) a King (134 m2, s obývací částí). V nabídce jsou také soukromé vilky (typ Swimm Up se vstupem do sdíleného bazénu a vilky konceptu VIP s vlastní zahradou a bazénem: Selection Villa a King Villa). Na vyžádání lze sjednat i pokoje s bezbariérovými přístupy.

Dvoulůžkový standardní pokoj s možností 1 přistýlky

Pokoje (29 m2) jsou moderně a velmi elegantně zařízené, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, hygienické propriety, klimatizaci, SAT/TV, Wi-Fi připojení, trezor, minibar, coffee/tea set, pracovní stůl se židlí, balkón nebo terasu s posezením.

Dvoulůžkový standardní pokoj s výhledem na moře s možností 1 přistýlky

Pokoje (29 m2) s výhledem na moře jsou moderně a velmi elegantně zařízené, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, hygienické propriety, klimatizaci, SAT/TV, Wi-Fi připojení, trezor, minibar, coffee/tea set, pracovní stůl se židlí, balkón nebo terasu s posezením.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, během dne lehké občerstvení, místní rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje po celý den. Přesná místa a časy stravování Vám sdělí recepce po Vašem příjezdu. U stravování je vyžadováno formálnější oblečení.

Názor CK

Moderní a rozlehlý hotelový komplex zcela naplňuje koncept hotelového řetězce IC Hotels s důrazem na vysokou kvalitu služeb. Najdete v něm opravdu výtečnou vybavenost s možností vyžití pro každou kategorii hostů: od vlastního hotelového Spa a wellness s možností skvělé relaxace a revitalizace, přes dlouhou řadu různých sportovišť po velký komplex bazénů s aquaparkem. Oceňujeme rozsah a kvalitu stravovacích služeb s různým zaměřením, kde si hosté mohou volit dle vlastní chutě. Celkově hotel klade velký důraz i na nejmenší hotelové hosty (dětské sektory u stravování, dětský klub, bazény, hřiště aj.). Resort má výtečnou polohu přímo u dlouhé a široké písečné soukromé pláže s veškerým servisem. Stejně tak oceňujeme lokalitu, která bují zelení a skýtá zároveň snadnou dostupnost zajímavých míst lokality.

Základní cena zahrnuje

odpovídající počet noclehů dle zvoleného termínu a s uvedenou stravou, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, služby delegáta, pobytovou taxu, transfery z letiště na ubytování a zpět.

Základní cena nezahrnuje

případné navýšení palivového příplatku.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: IC Hotels Santai Family Resort *****
Lokalita dle pořadatele: Belek, Belek
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

IC Santai Family Resort *****
Typ pláže: molo, písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 694 894
dnes 8–19 h

Hodnocení

16. nejlepší hotel v destinaci Belek

5/ 5 3 recenzí

Veronika srpen 2019 Báječná dovolená. Báječná rodinná dovolená plná slunce, koupání, výborného jídla a zábavy.... celá recenze

cassper červenec 2014 Ic santai. hezký, čistý hotel, perfektní služby,velký komplex,který nabídne spoustu zábavy, velký bazén pro děti, další bazén byl určen pro 1... celá recenze

Zuzana září 2012 Prehliadka hotela IC Santai*****. Hotel je situovaný v pokojnom prostredí, priamo na piesočnato kamienkovej pláži, v blízkosti golfového ihriska. Od letiska je hote... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

IC Hotels Santai Family Resort
    Turecko, Belek, Turecká riviéra

Cena
50 290 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 694 894

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
50 290 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj
0
27 490 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
936 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
576 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta TAM
0
500 Kč
příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta ZPĚT
0
500 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta TAM
0
800 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta ZPĚT
0
800 Kč