Hotel Sun Holiday Beach

  Tunisko, Hammamet

2/5

SUN HOLIDAY BEACH HOTEL

    Tunisko, Hammamet
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Maximální obsazenost


3 dospělé osoby


2 dospělé osoby + 2 děti


Pláz


Hotel se nachází cca 200 m od písečné pláže, na kterou se dostanete přes místní komunikaci. Lehátka a slunečníky jsou pro hotelové hosty k dispozici zdarma.


Poloha

Hotel leží cca 65 km od letiště Enfidha, 100 km od letiště v Monastiru, cca 5 km od centra města Nabeul, cca 9 km od centra města Hammamet.

Stravování


Snídaně, polopenze, plná penze.


Vybavení pokoje

Jednoduše a účelně zařízené pokoje se sociálním zařízením, sprchovým koutem, klimatizací (v hl. sezóně), telefonem a balkonem.

Vybavení Hotelu


Vstupní hala s recepcí, směnárnou, trezorem (za poplatek), hlavní restaurace, snack bar, SAT/TV místnost, venkovní bazén (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, dětské hřiště, stolní tenis, animační program.


Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Sun Holiday Beach **
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 373 050
dnes 8–19 h

Hodnocení

17. nejlepší hotel v destinaci Hammamet

2/ 5 9 recenzí

Rybařová květen 2020 Nevím jak to bylo dříve,ale ted je tam super. Pokoj jsme měli čistý,denně uklizeny,vyměněné ručníky,vysypané smetí a vyměněné denně prostěradlo na přikrytí.Nemáme si absolutně ... celá recenze

Petr červenec 2019 Vacance avec famille au top. belle vacance en juillet 2019 hotel sympa chambre propre plage magnifique... celá recenze

Michal N. září 2014 Za tu cenu lidi čekají modré z nebe. Aspoň mi to tak přijde, pakliže si koupím nejlevnější dovolenou v Tunisku, musím počítat s tím, že budu rád alespoň za to, že se b... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-sun-holiday-beach-hotel-hammamet-tunisko-z373050/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Tunisko

Tunisko je státem severní Afriky a jeho břehy jsou omývány Středozemním mořem. Bohatá historie, při které tato země zažila i francouzskou nadvládu, vytvořila atraktivní směs kultur. Dnešní Tunisko si je velmi dobře vědomo, jak pěkné podmínky pro turisty nejen z Evropy nabízí. Území Tuniska je tvořeno na severu údolím řeky Medžerdy přecházejícím přes masiv Dorsale po stepi a nejjižněji položené pouště. Největším lákadlem jsou i kouzelná tuniská města. Jejich historická centra, tržnice s energickými prodavači a jedinečnou orientální vůní vás uchvátí. Velmi vhodné je pro přímořskou dovolenou místní podnebí. Od května do září se tady můžete setkat s tropickými teplotami nad 30 °C. Velkými přednostmi zájezdů do Tuniska jsou jejich přijatelná cena, výborná letecká dostupnost a kvalitní služby většinou velkých a luxusních hotelů s orientálními architektonickými prvky. Velmi oblíbený je ostrov Djerba, další pevninské lokality jsou Hammamet, Mahdia a Sousse.

Tunisko - více informací