Hotel Anoja

  Bulharsko, Primorsko

Anoja

    Bulharsko, Primorsko
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Útulný a zároveň moderný rodinný penzión, nachádzajúci sa neďaleko južnej pláže Primorska a v blízkosti nákupných možností, poskytuje hosťom komfort a pohodlie. Vhodný aj pre rodiny s deťmi.

Poloha:
penzión sa nachádza 250 m od južnej pláže Primorska, od reštaurácií a nákupných možností sa nachádza cca 30 m.

Ubytovanie:


Hotel:
trojposchodový penzión bez výťahu. Hosťom je k dispozícii recepcia, reštaurácia na prízemí penziónu s terasou, TV miestnosť, detský kútik s hojdačkami. Na streche penziónu s panoramatickým výhľadom sa nachádza menší bazén a ležadlá. V celom penzióne je Wi-Fi pripojenie zdarma.

Izby:
dvojlôžkové klimatizované izby s možnosťou 2 prísteliek (maximálne 3 dospelí a 1 dieťa, alebo 2 dospelí a 2 deti do 12 rokov) sú vybavené minichladničkou, možnosť zapožičania žehličky. Všetky izby majú balkón, TV a vlastné sociálne zariadenie (sprcha, WC).

Apartmány:


Stravovanie:
raňajky rozšírené kontinentálne podávané bufetovou formou, možnosť doobjednať servírované večere (šalát alebo polievka, hlavné jedlo, dezert, nealkoholický nápoj) za doplatok.

Pláž:
široká piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora, možnosť zapožičania ležadiel a slnečníkov (za poplatok).

Doprava:
autobusová a individálna doprava

Program:


Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Anoja ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 250 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 376 868
dnes 8–19 h

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací