Hotel Ferienhaus Waldhof

Rakousko, Korutany, Hermagor

Ferienhaus Waldhof

    Rakousko, Korutany, Hermagor
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Nástup

check-in: 14:00-19:00 hod. / check-out: do 9:30 hod.

Poloha

Ferienhaus Waldhof s výhledem na okolní hory se nachází asi 1,7 km od střediska Hermagor. Asi 200 m od Waldhofu je zastávka skibusu ZDARMA, který Vás zaveze do lyžařského střediska Nassfeld - ráj pro milovníky zimních sportů (přes 100 km sjezdovek s více než 30 moderními lanovkami a vleky). Lanovka Millenium Express je vzdálená asi 8 km.

Zařízení

5 plně vybavených apartmánů, parkoviště, finská sauna, lyžárna. Dům je nekuřácký.

Ubytování

Ubytování je zajištěno ve slunných apartmánech typu BILO pro 2-4 osoby a typu TRILO pro 2-6 osob. Bližší popis naleznete níže v popisu ubytovací jednotky.

Stravování

Vlastní.

Další informace

Možnost pobytu se psem/kočkou.

Vlek

Lyžařské středisko Nassfeld je vzdálené asi 8 km, zastávka skibusu ZDARMA je asi 200 m od domu.

BILO 2-3

Obsazenost 2-3 osoby - AP "Edelweiss typ II" - celková obytná plocha je cca 40 m2, ložnice s manželským lůžkem a možností přistýlky, vybavená kuchyň, TV/SAT, soc. zařízení, předsíň, zimní zahrada/balkon se stolem a židlemi. AP "Edelweiss typ III" - celková obytná plocha je cca 43 m2, ložnice s manželským lůžkem a možností přistýlky, vybavená kuchyň, TV/SAT, soc. zařízení, předsíň, zimní zahrada/balkon se stolem a židlemi. Oba apartmány se nacházejí ve druhém patře.

BILO 2-4

Obsazenost 2-4 osob - AP "Enzian de luxe" - 1 ložnice s manželským lůžkem, každá s vlastním soc. zařízením, obývací pokoj s palandou a gaučem, vybavená kuchyň, TV/SAT, soukromá sluneční terasa. Celková obytná plocha je cca 55 m2. Apartmán se nachází v prvním patře.

TRILO 2-4

Obsazenost 2-4 osoby - AP "Edelweiss" - 2 ložnice s manželským lůžkem, každá s vlastním soc. zařízením, vybavená kuchyň, TV/SAT, balkon. Celková obytná plocha je cca 48 m2, v případě obsazenosti pouze 2 osobami je celková obytná plocha cca 28 m2 (druhý pokoj není k dispozici). Apartmán se nachází ve druhém patře.

TRILO 2-5

Obsazenost 2-5 osob - AP "Wulfenia" - 2 ložnice s manželským lůžkem, každá s vlastním soc. zařízením, jedna ložnice s možností 1 přistýlky, vybavená kuchyň, TV/SAT, balkon. Celková obytná plocha je cca 60 m2, v případě obsazenosti pouze 2-3 osobami je celková obytná plocha cca 40 m2 (druhý pokoj není k dispozici). Apartmán se nachází v prvním patře.

TRILO 4-6

Obsazenost 4-6 osob - AP "Enzian de luxe" - 2 ložnice s manželským lůžkem, každá s vlastním soc. zařízením, obývací pokoj s palandou a gaučem, vybavená kuchyň, TV/SAT, soukromá sluneční terasa. Celková obytná plocha je cca 75 m2. Apartmán se nachází v prvním patře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Ferienhaus Waldhof
Vzdálenost od sjezdovky: 8000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 677 669
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-ferienhaus-waldhof-korutany-rakousko-z677669/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací