Hotel Aqualife Imperial

  Tunisko, Hammamet

AQUALIFE IMPERIAL

    Tunisko, Hammamet
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Maximalni obsazenost

4 dospělé osoby
3 dospělé osoby + 1 dítě
2 dospělé osoby + 2 děti 


Plaz

Vlastní pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází cca 200 m od hotelu a je oddělena místní komunikací. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Poloha

Hotelový areál s živou atmosférou je umístěn v udržované zahradě cca 1 km od centra Yasmine Hammamet. Nejbližší nákupní možnosti, restaurace, kavárny a bary jsou od hotelu cca 500 m. V blízkosti hotelu, cca 5 km, leží 45-ti jamkové golfové hřiště "Citrus" a 18-ti jamkové golfové hřiště „Yasmine“. Hotel leží cca 40 km od letiště Enfidha a cca 90 km od letiště Monastir. Do centra Hammametu, které je vzdáleno cca 4,5 km, se lze pohodlně dostat taxíkem.

Stravovani

All inclusive
 


snídaně: 06.30 – 10.00
oběd: 12.30 – 14:00
večeře: 19:00 – 21:00
pozdní snídaně: 10.00 – 11.00
snack: 12:00 – 17:00 (palačinky, koláče, sendviče, pizza, těstoviny)
 
neomezené množství místních nealkoholických a alkoholických nápojů v určených barech: 11.00 – 23.00 (voda, džus, káva, čaj, coca-cola, fanta, sprite, místní pivo a víno, boukha, gin, whisky, vodka, koktejly)
 
(tyto údaje jsou orientační a hotel je může kdykoliv změnit)
Vybavení pokoje

Standardně zařízené pokoje s klimatizací, vlastním sociálním zařízením, fénem, ledničkou, telefonem, SAT/TV a balkonem.

Vybaveni hotelu

Vstupní hala s recepcí a trezory, směnárna, výtahy, hlavní restaurace, hlavní bar, bar na pláži, barbecue, americký bar, maurská kavárna, venkovní bazén (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, vnitřní bazén, konferenční místnost, balneo centrum (za poplatek), obchody, prádelna, volejbal, aqua aerobic, lukostřelba, biliár, stolní tenis, tenis, minigolf, denní a večerní animační programy, miniclub, vodní sporty na pláži (šlapadla, surfing aj.).

565 656 610 Číslo zájezdu: 478 007
dnes zavřeno

Tunisko

Tunisko je státem severní Afriky a jeho břehy jsou omývány Středozemním mořem. Bohatá historie, při které tato země zažila i francouzskou nadvládu, vytvořila atraktivní směs kultur. Dnešní Tunisko si je velmi dobře vědomo, jak pěkné podmínky pro turisty nejen z Evropy nabízí. Území Tuniska je tvořeno na severu údolím řeky Medžerdy přecházejícím přes masiv Dorsale po stepi a nejjižněji položené pouště. Největším lákadlem jsou i kouzelná tuniská města. Jejich historická centra, tržnice s energickými prodavači a jedinečnou orientální vůní vás uchvátí. Velmi vhodné je pro přímořskou dovolenou místní podnebí. Od května do září se tady můžete setkat s tropickými teplotami nad 30 °C. Velkými přednostmi zájezdů do Tuniska jsou jejich přijatelná cena, výborná letecká dostupnost a kvalitní služby většinou velkých a luxusních hotelů s orientálními architektonickými prvky. Velmi oblíbený je ostrov Djerba, další pevninské lokality jsou Hammamet, Mahdia a Sousse.

Tunisko - více informací