Hotel Sangho Village Djerba

  Tunisko, Djerba, Aghir

3/5

SANGHO VILLAGE DJERBA

    Tunisko, Djerba, Aghir
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Maximalni obsazenost


3 dospělé osoby + 1 dítě


2 dospělé osoby + 2 děti ( palandy )
Plaz

Soukromá písečná hotelová pláž je písečná s hrubším pískem, místy kameny, pro větší pohodlí doporučujeme boty do vody, možnost šnorchlování. Vodní sporty za poplatek, lehátka a slunečníky zdarma pro hotelové hosty.

Poloha

6 km od města Midoun, letiště 25 km, nejbližší  nákupní možnosti cca 1000 m.

Stravovani

All inclusive

Vybavení pokoje

Standardně zařízené pokoje   v hlavní budově a  v bungalovech v místním stylu jsou vybavené klimatizací (spuštěna v hlavní sezoně), vlastním sociálním zařízením, pokojů s balkonem nebo terasou. CK nemá vliv na přidělování jednotlivých pokojů.
Obsazování jednotlivých pokojů je plně v kompetenci hotelové recepce a rezervačního oddělení, CK AZUR REIZEN má jen velmi omezený vliv na přidělování jednotlivých pokojů.


Vybaveni hotelu

Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, snach bar, lobby bar, maurská kavárna, diskotéka, obchodní arkáda. Za poplatek: kadeřnictví, kulečník, salon krásy, turecké lázně, masáže. Velký venkovní bazén – lehátka a slunečníky pro hotelové hosty zdarma, miniklub pro děti, dětské hřiště, dětský bazén. Zdarma: animační programy pro děti i dospělé, večerní zábavní programy, minigolf, stolní tenis, lukostřelba, šipky, tenisové kurty.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sangho Village Djerba ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 478 003
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 11 recenzí

pavlik červen 2015 Ck f*****. 26.5.2015jsem měl odletět na vybranou Djerbu-Sangho Village,ale po přistání následoval transport busem zpět na pevninu Zarzis-Vill... celá recenze

Vera červen 2015 Pozor na ck F****. I přes to, že jsme se několikrát dotazovaly,jestli je hotel Sangho village Djerba v provozu a byly ujišteny že je vse v pořadku, t... celá recenze

Lenka červenec 2014 Dala jsem na kladné recenze a ještě teď mám dojem,že jsem tam byla ve snu. Od vstupu na recepci,jsme měli pocit,že přijela nevítaná teta z Moravy.Po 1a půl dne jsme ještě s 8 lidmi žádali výměnu hotelu neb... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-sangho-village-djerba-djerba-tunisko-z478003/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Tunisko

Tunisko je státem severní Afriky a jeho břehy jsou omývány Středozemním mořem. Bohatá historie, při které tato země zažila i francouzskou nadvládu, vytvořila atraktivní směs kultur. Dnešní Tunisko si je velmi dobře vědomo, jak pěkné podmínky pro turisty nejen z Evropy nabízí. Území Tuniska je tvořeno na severu údolím řeky Medžerdy přecházejícím přes masiv Dorsale po stepi a nejjižněji položené pouště. Největším lákadlem jsou i kouzelná tuniská města. Jejich historická centra, tržnice s energickými prodavači a jedinečnou orientální vůní vás uchvátí. Velmi vhodné je pro přímořskou dovolenou místní podnebí. Od května do září se tady můžete setkat s tropickými teplotami nad 30 °C. Velkými přednostmi zájezdů do Tuniska jsou jejich přijatelná cena, výborná letecká dostupnost a kvalitní služby většinou velkých a luxusních hotelů s orientálními architektonickými prvky. Velmi oblíbený je ostrov Djerba, další pevninské lokality jsou Hammamet, Mahdia a Sousse.

Tunisko - více informací