Hotel Alpen Chalets

Rakousko, Salcbursko, Zellermoos

5/5

Alpen Chalety

  Rakousko, Kaprun / Zell am See, Rakouská jezera, Salcbursko, Zell am See, Maiskogel, Schmittenhöhe, Zellermoos, Zeller See
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Názor CK

Alpen chalets se nacházejí ve velmi klidné části Zell am See – Zellermoos.

Poloha hotelu

alpské chalety se nachází ve velmi klidné části Zell am See – Zellermoos, cca 700 m od lanovky na Schmit­tenhöhe, 400 m od nákupních center a obchodů a asi 200 m od restaurace, která je součástí malého letiště určeného pro vyhlídkové lety. Cca 1 km od apartmánů je i nádherné golfové hřiště a ve vzdálenosti cca 4 km nové termální lázně Tauern Spa. Vedle chaletů je místní autobusová zastávka.

Stravování

bez stravy

Ubytování

jedná se o dvě apartmánové jednoposchoďové chaty se samostatným vstupem do přízemí a do 1. patra, celková kapacita je 31 lůžek (rekonstrukce proběhla v letech 2008 a 2010). Složení prvního chaletu: v přízemí se nacházejí dva 4lůžkové apartmány. Každý z nich se skládá ze samostatné ložnice, obývacího pokoje s rozkládacím 2lůžkem, samostatnou vybavenou kuchyňkou, soc. zařízením (WC, umyvadlo, sprchový kout, fén), TV a terasou. Tyto apartmány jsou vhodné pro 4 osoby, ale samozřejmě umožňují komfortní ubytování pouze 2 osobám. V 1. patře je prostorný apartmán skládající se ze tří 2lůžkových ložnic, jedné 3lůžkové ložnice, vybavené kuchyně s prostorným jídelním koutem a LCD TV, 2x soc. zařízení se stejnou výbavou jako v přízemí a dva balkony. Tento apartmán je vhodný pro 4 až 9 osob. Složení druhého chaletu: v přízemí se nacházejí tři 2lůžkové ložnice, vybavená kuchyně s prostorným jídelním koutem a LCD TV, 2x soc. zařízení (WC, umyvadlo, sprchový kout, fén), sauna a dvě terasy. Nabízí komfortní ubytování pro 4 až 6 osob. V 1. patře jsou čtyři 2lůžkové ložnice, samostatná vybavená kuchyně a jídelna s TV, 2x soc. zařízení se stejnou výbavou jako v přízemí a dva balkony. Tento apartmán nabízí příjemné ubytování pro 4 až 8 osob. V ceně je zahrnuto ložní prádlo a ručníky.

Vybavení hotelu

připojení WiFi v každém apartmánu, parkovací plocha pro auta přímo u chaletů a prostor pro uložení lyží a dalšího sportovního vybavení.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Alpen Chalets
Vzdálenost od sjezdovky: 900 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 083 019
dnes 8–19 h

Hodnocení

11. nejlepší hotel v destinaci Salcbursko

5/ 5 1 recenzí

Jarnasgopro128 únor 2019 Alpen chalet v Zell am See. Apartman pro devet lidi bez chyby... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-alpen-chalety-kaprun-zell-am-see-rakousko-z1083019/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací