Camping Les Vagues

Francie, Languedoc-Roussillon, Valras-Plage

Sandaya Les Vagues

    Francie, Languedoc-Roussillon, Valras-Plage
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel vhodný pro rodiny milující vodní radovánky. V blízkosti pláže.

Poloha

na 8 ha velkém pozemku, na okraji obce. Centrum obce cca 3 km.

Pláž

k písečné pláži cca 600 m.

Vybavení

261 jednotek, recepce, restaurace, bar, pekárna, minimarket, pračka/sušička (za poplatek), 2 velké bazény s dětským bazénem se skluzavkami (není povoleno koupání v šortkách), lehátka a slunečníky zdarma.

Ubytování

mobilní dům (F5F): třípokojové mobilní domy pro až 5 osob, cca 29 m2. Mobilní domy jsou vybaveny sprchou, WC, kuchyňkou (sporák, lednice, kávovar, mikrovlnná trouva), jídelním koutem. Obývací ložnice s rozkládací pohovkou na spaní pro 2 osoby, dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí, pokoj se 2 lůžky. Mobilní dům (F5G): třípokojové mobilní domy pro až 5 osob, cca 29 m2. Stejné vybavení jako F5F, navíc s klimatizací a terasou. Obývací ložnice s rozkládací pohovkou na spaní pro 2 osoby, dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí, pokoj se 2 lůžky. Mobilní domy (F7K): čtyřpokojové mobilní domy pro až 7 osob, cca 32 m2. Stejné vybavení jako F5F. Obývací ložnice s rozkládací pohovkou na spaní pro 2 osoby, dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí, 2 pokoje se 2 lůžky. Mobilní dům (F7M): čtyřpokojové mobilní domy pro až 7 osob, cca 32 m2. Stejné vybavení jako F5F, navíc s klimatizací a terasou. Obývací ložnice s rozkládací pohovkou na spaní pro 2 osoby, dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí, 2 pokoje se 2 lůžky.navíc s terasou s nábytkem.

Stravování

bez stravy.

Internet

WiFi za poplatek.

Sport a jiné aktivity

stolní tenis, fitness, tenis (v červenci a srpnu za poplatek). Za poplatek: minigolf, multisportoviště, kajaky, různé sportovní kurzy a vodní atrakce od místních provozovatelů.

Pro děti

dětská postýlka do 2 let a vysoká židlička za poplatek, každý cca 5 €/pobyt. Rezervace v CK. Platba na místě. Dětské hřiště, miniklub (4-12 let).

Další informace

parkování: parkoviště zdarma,
domácí zvíře: cca 5 €/den. Rezervace v CK. Platba na místě.,
cena ubytování zahrnuje: elektřina, voda,plyn, lázeňská taxa. vzít s sebou: všechno prádlo, ložní prádlo je možno pronajmout na místě (cca 12 €/osoba/výměna),
na místě se platí: kauce 300 €/apartmán. Závěrečný úklid provádí host. Při nedostatcích bude zadrženo 65 € z kauce,
příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci, 2.7.-28.8. úterý, sobota/7 nocí,
platba kartou: VISA, MasterCard.

Ušetřete

Sleva za včasnou rezervaci: 15% při rezervaci do 1.1.2016 a pobytu 1.4.-9.7. a 27.8.-10.9. a 10% při rezervaci do 1.2.2016 a pobytu 1.4.-9.7. a 27.8.-10.9. (nelze kombinovat s výhodným termínem).Výhodný termín: 7=5/14=9 při pobytu 1.4.-9.7. a 27.8.-10.9., 21=15 při pobytu 1.4.-9.7.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Camping Les Vagues
Vzdálenost od pláže: 600 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 558 338
dnes 8–19 h

Lokalita

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací