Hotel Vila Ilias

Řecko, Olympská riviéra, Agiokampos

Vila ILIAS

  Řecko, Olympská riviéra, Agiokampos
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Názor CK

+ nové pobytové místo
+ pláž přímo naproti domu
+ občerstvení hned u domu
- dům stojí u místní silnice
- klimatizace za poplatek 5 EUR/den

Popis místa

Vila Ilias stojí u silnice přímo naproti pláže s upravenou travnatou plochou, plážovým barem a lehátky se slunečníky. Díky této výhodné poloze je od vily dobrá dostupnost jak do města, tak i na pláž. Ubytování je v jednoduše zařízených studiích se základním vybavením a dřevěným nábytkem. Hned u domu se nachází rychloobčerstvení a pizza. Ilias je tak vhodný pro nenáročné klienty, kteří rádi tráví čas koupáním a odpočinkem na pláži.

Stravování

vaření z vlastních zásob nebo individuální stravování v okolí. V místě je možnost navštívit některou z řeckých taveren.

Ubytování

Studio pro 2 osoby: jedna místnost s manželskou postelí. Možnost jedné přistýlky formou pevného lůžka. Součástí je kuchyňský kout, který je uzpůsoben pro jednoduchou přípravu jídla. Je vybaven základním nádobím odpovídajícímu počtu osob. Dále pak lednička, vařič, malá elektrická trouba, prostorově menší vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, WC, umyvadlo, TV, balkon nebo terasa se zahradním nábytkem, klimatizace za poplatek 5 EUR/den. Povlečení, deka, polštář a ručník pro osobní hygienu jsou taktéž součástí vybavení.

Poloha

pláž 60 m, nejbližší obchod 50 m, fastfood 0 m, restaurace 50 m, Velika 6 km, Nei Pori 56 km, Soluň 160 km, Atény 380 km.

Názor CK na ubytování

dlouhá a široká pláž s jemnými oblázky lemovaná pobřežní promenádou. Pláž je přírodní, místy organizovaná s lehátky a slunečníky za poplatek. V některých částech pláže jsou otevřené bary s občerstvením.

Zábava a sport za poplatek

na pláži: vodní sporty (za poplatek), několik hřišť pro plážový volejbal a basketbalové hřiště (obojí za poplatek). Kolem hlavní silnice a promenády je dostatek obchůdků, taveren a kavárniček, některé mají posezení přímo na pláži. Přes víkend je toto pobřeží navštěvováno místními obyvateli a tím se stává během těchto dnů rušnější a lidnatější. Kousek od vily Ilias se nachází malý veřejný bazén s tobogány (za poplatek). Možnost zakoupení fakultativních výletu do okolí v místě, přes delegáta.

565 656 610 Číslo zájezdu: 453 784
dnes 8–19 h

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací