Hotel Residencial do Vale

  Portugalsko, Madeira, Funchal

Rezidence DO VALE

    Portugalsko, Madeira, Funchal
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Informace k cenám

Věková hranice dětských cen, popř. slev a příplatků, není-li uvedeno jinak, se rozumí do dovršení věku dítěte, kdy rozhodným datem je věk dítěte v den návratu do ČR. Není-li uvedeno jinak, děti ve věku do 2 let hradí pouze manipulační poplatek 990,- Kč, event. také cestovní pojištění. Bližší informace o službách zahrnutých v ceně zájezdu uvádíme na webu CK nebo v příslušném katalogu/ceníku.

Středisko

Funchal

Poloha

Menší rodinný penzion s 21 pokoji je vystavěn ve svahu v klidné části Funchalu, jehož historické centrum je vzdáleno cca 20 až 25 minut chůze.

Vybavení

Menší hala s recepcí, terasa s posezením, malá hotelová jídelna, kde jsou podávány snídaně, bar, televizní místnost a internetový koutek. Možnost parkování v okolních ulicích zdarma.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny koupelnou, WC, standardním nábytkem, telefonem, televizí, některé balkonem. Trezory jsou k dispozici na recepci za poplatek.

Stravování

V hotelové jídelně jsou podávány rozšířené kontinentální snídaně.

Sport a zábava

V nedalekém centru města jsou k dispozici obchody, restaurace, bary, muzea a památky. V městském parku Quinta Magnalia jsou k dispozici tenisové kurty (za poplatek).

Pláž

Rezidence se nachází v městské zástavbě. Nejbližší pláž, tzv. lido, tj. veřejná kamenitá pláž (za poplatek), je vzdálena cca 2,5 kilometru.

Tipy pro správnou volbu

- jednoduché ubytování - pro nenáročné - výhodná cenová nabídka

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Residencial do Vale ***
Typ pláže: kamenitá, špatný přístup
Vzdálenost od pláže: 1500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 680 214
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-rezidence-do-vale-madeira-portugalsko-z680214/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací