Raina Beach Hotel

  Turecko, Alanya, Avsallar

2/5

Raina Beach Hotel

    Turecko, Alanya, Avsallar
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha a popis

Čtyř hvězdičkový Raina Beach Hotel se nachází 22 km od centra Alanye a 100 Km od mezinárodního letiště v Alanyi. Písečná plá je vzdálená pouhých 150 m od hotelu. Hotel je vhodný po všechny, kteří si chtějí užít dovolenou a objevovat krásy Turecka. Dále je také vhodný pro mladé lidi a rodiny s dětmi. Pro děti je zde připraven dětský bazén a také bazén se skluzavkami.

Vybavení hotelu

Hotel je vybaven vstupní halou s recepcí, venkovním bazénem, dětským bazénem, restaurací, barem, barem u bazénu, kulečníkem, šipkami, plážovým volejbale, aerobikem, půjčovnou aut, tureckými lázněmi, masážemi, fitness, internetovým připojením (za poplatek) v hale, doktorem na zavolání, lehátky a slunečníky na pláži i u bazénu.

Vybavení pokoje

Hotel nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích STANDARD (až se dvěma přistýlkami). Všechny pokoje jsou vybaveny balkonem, minibarem, TV, klimatizací, telefonem, vysoušečem vlasů, koupelnou se sprchou.

Stravování

Stravování probíhá formou All inclusive.
All inclusive probíhá od 10:00 - 23:00

Pláž a plážový servis

Písečná pláž je vzdálená 150 metrů. Lehátka slunečníky jsou zdarma. vodní sporty na pláži za poplatek.

Pro děti

Dětský bazén. Bazén se skluzavkami.

Sport a zábava

vodní sporty na pláži (za poplatek), fitness, turecké lázně, kulečník, šipky, plážový volejbal, aerobik, masáže (za poplatek), turecké lázně, parní lázně a sauna (za poplatek).

Služby v ceně

Turecké lázně, fitness, kulečník, šipky, plážový volejbal, aerobik, Lehátka a slunečníky na pláži i u bazénu.

Služby za poplatek

Sauna, parní lázně, masáže, internet v hale, doktor, půjčovna aut, vodní sporty na pláži.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Raina Beach Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 472 875
dnes 8–19 h

Hodnocení

2/ 5 2 recenzí

Pavla Slámová červen 2015 Strašné!. Prosím kdo jste již zájezd zakoupil, tak recenzi raději nečtěte. Vy, kdo se teprve rozhodujete, dočtěte až do konce. Nepříjemný z... celá recenze

Láďa červen 2015 Naprostá katastrofa.. Vážení. Do Turecka jezdím 15 let. To co jsem zažil v hotelu Raina Beach jsem nezažil. Ručníky na pokoj přinesli až třetí den. Toa... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-raina-beach-hotel-alanya-turecko-z472875/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací