Penzion Kormorán

Slovensko, Střední Slovensko, Námestovo

Pobyt (3 noci) v penzion Kormorán

    Slovensko, Střední Slovensko, Námestovo
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Poloha: ve velmi pěkném prostředí na břehu Oravské přehrady, v blízkosti středisek zimních sportů a letní turistiky.

Ubytování: 2 a 3lůžkové pokoje, 3 a 4lůžkové apartmány, rodinné pokoje (2/4, 2/5 SWC), vlastní soc. zařízení (sprcha, WC), TV-SAT, Wi-Fi (zdarma), balkón (APT). Kuch. kout – některé APT (cena na vyžádání).

Vybavení: recepce, restaurace, Wi-Fi (zdarma), venkovní posezení, fitness, sauna, masáže, klubová místnost, pro děti - hřiště, postýlka, stolička a strava úschovna kol a lyží, půjčovna sportovních potřeb, kol a člunů venkovní ohniště, parkoviště, akceptace platebních karet.

Stravování: snídaně (bufet), za příplatek polopenze (večeře - výběr z menu).

Sport: stolní tenis, šipky, tenisové kurty, fotbalové hřiště, vodní sporty, rybaření, značené trasy pro pěší a cykloturistiku, kluziště, lyžování sjezdové (ski areál Ski centrum Nižná 15,5 km) a běžecké (přímo u penzionu).

Pobyt s domácím mazlíčkem je možný za příplatek.

565 656 610 Číslo zájezdu: 766 553
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací