Atlas Hotel

  Turecko, Alanya

4/5

Atlas

    Turecko, Alanya
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází cca 1,5 km od centra města Alanya. od mezinárodního letiště v Antalyi je vzdálen 125 km.

Vybavení

Hostům je v hotelu k dispozici recepce ve vstupní hale, wifi připojení v lobby zdarma, restaurace, TV místnost, bar, bar u bazénu, bazén s oddělenou dětskou částí, bazén se skluzavkami. Hotel pořádá animační programy.Sportovní vyžití: fitness, stolní tenis, šipky, billiard.
Za poplatek: prádelna, služby lékaře.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny koupelnou (sprcha+WC+fén), klimatizací, TV/SAT a balkonem. Minibar a trezor za poplatek. Navyžádání možnost rodinného pokoje.

Stravování

Formou all inclusive.

All inclusive

Snídaně (7.30-10.00), pozdní snídaně (10.00-10.30), obědy (12.30-14.00) a večeře (19.00-21.00) - vše formou bufetu v restauraci. Káva, čaj a zákusky (17.00-18.00). Místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00-24.00). Turecká káva a čerstvé džusy nejsou zahrnuty v all inclusive. Uvedená časová rozmezí mohou být na místě hotelem pozměněna.

Pláž

Písčito-oblázková pláž je od hotelu vzdálena cca 400 metrů. Lehátka a slunečníky za poplatek. bar na pláži za poplatek. Z hotelu jezdí zdarma autobus 9.30-17.30 každou půl hodinu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Atlas Hotel ****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 513 461
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 10 recenzí

piškot srpen 2015 Hotel Atlas****. Hotel neodpovídá **** hvězdám.... celá recenze

Věra červenec 2015 Hotel Atlas Beach ****. vydařená dovolená - přelom června - července 2015. ... celá recenze

Jana O. září 2014 Hotel Atlas - Alanya. Celkově si tento hotel zaslouží maximálně dvě hvězdičky a to ještě se zavřenýma očima. V sezóně 2014 zde v době našeho pobytu př... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-atlas-alanya-turecko-z513461/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací