Hotel Delphin Resort

  Tunisko, Monastir

hotel DELPHIN RESORT

    Tunisko, Monastir
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotelový komplex  leží v menší zátoce u písečné pláže s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře a je obklopen tropickou zahradou. Velkou předností tohoto hotelu je jeho poloha, která umožňuje jeho klientům procházky v denních i večerních hodinách do centra města Monastir, vzdáleného pouhých 850 m od hotelu, kde naleznou velké množství nákupních možností, restaurací, barů, kaváren, cukráren, ale také tradiční arabské trhy - souky a spousty historických památek.  Hotelový komplex se skládá z propojených budov do písmene „s“, kde je k dispozici 191 standardních pokojů, které jsou součástí ceny zájezdu a 9 nadstandardních pokojů typu suite, pouze na vyžádání a za příplatek. Hotel patří do hotelového řetězce DELPHIN HOTELS & RESORTS. Klientům je k dispozici široké spektrum animačních programů a také výběr z nepřeberného množství  sportovních i zábavních aktivit pro děti i dospělé. Právě v období červen až září je zde rušno - o zábavu se stará ve dne i večer profesionální animační tým a je zaručené, že se zde nebudete rozhodně nudit. Absolutní klid v turistických centrech nenajdete, jejich součástí jsou centra zábavy, která mohou působit hluk. Výše uvedená kategorie hotelu je citována dle oficiálního hodnocení hotelu v této destinaci, které je dané příslušnými normami a nařízeními v destinaci a nemusí být totožné s evropským standardem. Hotel se nachází v  Monastiru, cca 850 m od historického centra - Mediny, obchodního centra a nákupních i zábavních možností, cca 24 km od centra letoviska Sousse a 39 km od jachtařského přístavu Port El Kantaoui. Komplex je vzdálen cca 10 km od letiště Monastir, cca 72 km od letiště Enfidha, cca 175 km od letiště Tunis.

  

akce „1. DÍTĚ ZDARMA“  - pobyt + All Inclusive

Vzdálenost od pláže: u pláže, privátní menší písčitá hotelová pláž s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře je od zahrady hotelu oddělena místní pobřežní komunikací. Hotelová pláž je rozdělena na dvě části kamenitým molem.

Bazény: dva velké atypické venkovní bazény, dětský bazén, vnitřní bazén. Přední bazén je s tobogánem a skluzavkou.  Zadní bazén je plavecký. Provozní doba bazénů, tobogánu a skluzavky je stanovena hotelem a je zcela v jeho kompetenci.

Slunečníky a lehátka: v rámci zájezdů s All Inclusive zdarma pro hotelové hosty.

Vybavení a služby hotelu: vstupní hala s 24 hodinovou recepcí, směnárnou, trezory (za úhradu), WiFi v lobby, hlavní restaurace Delphin, italská restaurace a la carte Blue and Blue, 2 snack bary, lobby bar, piano bar, maurská kavárna, baby club Delphin Kids, junior club Delphin Teens, diskotéka, konferenční místnost, obchod se suvenýry, bazény, Balneo centrum (sauna, masáže, hammam), 4 tenisové kurty, minigolf, stolní tenis, animační aktivity a programy dle sezónní nabídky hotelu, zahrada, taneční kurzy.

WiFi a internet: WiFi v lobby za úhradu.

Standardní pokoje: standardní vybavení, klimatizace (povinnost spuštění klimatizace v této destinaci je od 1.7. do 31.8.), telefon, TV se satelitem, koupelna, WC, většina pokojů s balkonem či terasou, pokoje bez rozdílu ceny. Standardní pokoje jsou jednolůžkové, dvoulůžkové, dvoulůžkové s jednou přistýlkou, dvoulůžkové se dvěma přistýlkami, dvoulůžkové s možností dětské postýlky, dvoulůžkové s jednou přistýlkou a možností jedné dětské postýlky. Na standardním pokoji lze ubytovat max. 4 osoby včetně infanta.  Některé dvoulůžkové pokoje se dvěma přistýlkami  jsou bez balkonu či terasy, avšak jsou větší než dvoulůžkové pokoje s jednou přistýlkou. Na vyžádání a za příplatek: výhled na moře, WiFi.

Stravování: All Inclusive. V ceně All Inclusive zahrnuto: snídaně, oběd, večeře bufetovou formou včetně rozlévaných nápojů dle aktuální sezónní nabídky hotelu. V časovém rozpětí určeným hotelem, cca od 10-22 hod., k dispozici místní rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje dle aktuální sezónní nabídky hotelu. Snack, sportovní a animační programy dle sezónní aktuální nabídky hotelu. Přesná nabídka, rozsah, upřesnění míst kde lze čerpat All Inclusive  a časové dispozice pro čerpání All Inclusive i jeho jednotlivých složek, k dispozici na recepci hotelu.

Sportovní a zábavní aktivity zdarma: bazény, tobogán a skluzavka v provozní době určené hotelem, animační sportovní a zábavní aktivity a programy dle sezónní nabídky hotelu.

Aktivity pro děti zdarma:  dětský bazén, baby club Delphin Kids  pro děti 4-10 let, dětské židličky pro děti do 2 let (na vyžádání), junior club Delphin Teens pro mládež 11-17 roků, dětský koutek, animační aktivity pro děti od 4 do 10 let dle sezónní nabídky hotelu a animační aktivity pro děti od 11 do 17 let dle sezónní nabídky hotelu.

Servis:  Úroveň a rychlost služeb poskytovaných personálem hotelu odpovídá místním zvyklostem a předpisům této destinace a také mentalitě obyvatelstva. Proto je nutné počítat mnohdy s menší zkušeností a určitou ležérností, na druhou stranu často s velmi přátelským a milým přístupem. Obsah, skladba, rozsah a časové rozpětí služeb je zcela v kompetenci hotelu.

Střediska zábavy a nákupní možnosti:  Nákupní možnosti a zábavu naleznete cca 500m od hotelu, v obchodním či historickém centru  města Monastir, kde je řada restaurací, kaváren, barů, obchůdků, diskoték a nočních klubů. Navštívit zde můžete i typické arabské trhy - souky. Milovníci historie by neměli vynechat prohlídku historického centra se španělskou pevností - Ribatem, která nabízí krásný výhled na centrum města a blízký přístav. K dopravě do Sousse či  překrásného letoviska,jachtařského přístavu Port El Kantaoui je nejlépe využít taxi.

Letovisko Monastir:  Přístavní město ležící asi 15 km jižně od Sousse. Původní název Monastiru byl Ruspina, která byla výchozím bodem Césarových nájezdů do Afriky. Současný název Monastir je odvozen od křesťanského kláštera.Z původně malého městečka se Monastir rozvinul v jedno z nejkrásnějších a nejznámějších turistických středisek země. Bývalý charakter si zachovala pouze část starého města – Mediny, většina ostatních staveb byla v posledních letech rekonstruována.Za pozornost v Monastiru stojí Bourghibova mešita a jeho mausoleum s drahocennou výzdobou (Bourghiba – nedávno zesnulý 1. prezident Tuniské republiky), v její blízkosti leží Ribat – impozantní klášterní stavba z 8. století, Velká mešita z 9. století a jiné památky. Monumentálnost starých městských hradeb je v Monastiru zvýrazněna čtvercovými strážními věžemi. Krása starého města, rybářský přístav a také prezidentská rezidence dělají z Monastiru jedno z nejpůvabnějších měst Tuniska.

Golf:  Cca 4 km, na pobřeží, se nachází golfové hřiště MONASTIR FLAMINGO GOLF Club (TRASA 18 jamek, 72 par, Academy). V lokalitě Monastir Skanes, cca 6 km od hotelu se nalézá golfové hřiště MONASTIR PALM LINKS GOLF  Club (trasa Championships 18 jamek, 72 par, trasa White 18 jamek, 72 par, trasa Yellow 18 jamek, 72 par, trasa Blue 18 jamek, 72 par, trasa Red 18 jamek, 72 par, Academy: 9 jamek, 27 par)

 Hodnocení CK (subjektivní názor CK): Hotelový komplex typu 4* s perfektní polohou u menší pláže a zároveň v blízkosti obchodního a historického centra letoviska vhodný pro klienty, kteří preferují tyto atributy.

565 656 610 Číslo zájezdu: 504 110
dnes 8–19 h

Tunisko

Tunisko je státem severní Afriky a jeho břehy jsou omývány Středozemním mořem. Bohatá historie, při které tato země zažila i francouzskou nadvládu, vytvořila atraktivní směs kultur. Dnešní Tunisko si je velmi dobře vědomo, jak pěkné podmínky pro turisty nejen z Evropy nabízí. Území Tuniska je tvořeno na severu údolím řeky Medžerdy přecházejícím přes masiv Dorsale po stepi a nejjižněji položené pouště. Největším lákadlem jsou i kouzelná tuniská města. Jejich historická centra, tržnice s energickými prodavači a jedinečnou orientální vůní vás uchvátí. Velmi vhodné je pro přímořskou dovolenou místní podnebí. Od května do září se tady můžete setkat s tropickými teplotami nad 30 °C. Velkými přednostmi zájezdů do Tuniska jsou jejich přijatelná cena, výborná letecká dostupnost a kvalitní služby většinou velkých a luxusních hotelů s orientálními architektonickými prvky. Velmi oblíbený je ostrov Djerba, další pevninské lokality jsou Hammamet, Mahdia a Sousse.

Tunisko - více informací