Washington Resort Hotel & Spa

  Turecko, Side, Kizilagac

4/5

Hotel Washington Resort & SPA

    Turecko, Side, Turecká riviéra, Kizilagac
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Výhody nabídky
  • nově zrekonstruovaný hotel
  • v těsné blízkosti pláže, oceněné modrou vlajkou
  • Ultra all inclusive
  • pouze v CK
  • zvýhodněná cena pro dítě do 12 let
Letovisko

Manavgat - Kizilagac

Umístění

Hotel je vzdálen od letiště v Antalyi cca 70 km, centrum Antalye je cca 80 km. Nejbližší centrum Kizilagac je vzdáleno cca 2 km. Veřejnou dopravou se lze také dopravit do antického centra Side či Alanye.

Pláž

Soukromá hotelová písčitá pláž s malými oblázky přímo u hotelu. Pláž má ocenění modré vlajky, lehátka, slunečníky a osušky zdarma.

Hotel

Hotel prošel rekonstrukcí v roce 2022. Mezi vybavení hotelu patří vkusná vstupní hala, recepce, 4 výtahy, hlavní restaurace, 3 restaurací la carte (rybí, osmánská, italská - nutná předchozí rezervace), 4 bary včetně plážového baru a baru u bazénu, minimarket, butik, konferenční centrum, WiFi v lobby zdarma, na pokoji za poplatek (2 eura/den), vnitřní a venkovní bazén s oddělennou dětskou částí, k venkovního bazénu patří 2 skluzavky. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma. Za poplatek půjčovna aut, lékař, kadeřník.

Pokoje

Dvoulůžkové pokoje s bočním výhledem na moře, s možností přistýlky pro dítě či dospělého nebo až 2 přistýlky pro děti (formou palandy) jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna/WC, fén), klimatizací, SAT/TV, telefonem, telefonem, minibarem (po příjezdu naplněn nělakoholickými nápoji, pivem, vodou), setem na přípravu kávy/čaje, trezorem a balkonem. Za příplatek a na vyžádání rodinné pokoje - 2 pokoje.

Stravování

Ultra all inclusive zahrnuje snídaně (7:00-10:00), obědy (12:30-14:00), večeře (19:00-21:00) formou bufetu podávané v hlavni restauraci, pozdní snídaně, občerstvení během dne v baru u bazénu (10:00-24:00), zákusky, káva a čaj (11:00-18:00), bar na pláži (10:00-18:00), lobby bar je otevřen 24h denně, podávají se zde nealkoholické a alkoholické vybrané importované nápoje i místní výroby.

Rekreace

Animace pro dospělé a děti, sportovní aktivity, tenisové kurty, stolní tenis, fitness, plážový volejbal, joga, vodní pólo, miniklub (4-12let), disco pro děti i dospělé, lázně a wellness - sauna, vstup do hammam. Za poplatek různé procedury, jet ski, windsurf, parasiling, pedalboard a další.

Základní cena zahrnuje

  • leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků
  • transfery v cíli zájezdu
  • 7/10/11/14 noclehů
  • stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu
  • služby delegáta
  • pojištění dle zák. 159/99 Sb.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Washington Resort & SPA *****
Lokalita dle pořadatele: Side, Turecká riviéra - Side
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Washington Resort Hotel & Spa *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 608 013
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 13 recenzí

toto říjen 2023 Není vše, jak vypadá. Pět hvězd ani omylem. Poloha super, moře blízko i když ne pro neplavce. Pak vše z bídou na hvězdy čtyři. Cestovky hlavně nikde neu... celá recenze

Soňa říjen 2022 Full body masáž - PRÚSER!. Ahmed se snažil, ale nepovedlo se. I můj top spolusedici to umí líp na všech frontách, opravdu skandál. Masáž by se dala charakter... celá recenze

Martina Vajnerová+ Petra Hrachová květen 2022 Prohlídka hotelu Washington Resort Hotel & Spa *****. Hotel s přátelským personálem. 1,5 km od menšího centra s obchůdky. Hotel se nachází u řeky, asi je zde riziko komárů, ale perso... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel Washington Resort & SPA
    Turecko, Side, Turecká riviéra, Kizilagac

Cena
19 990 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 608 013

Zájezd

dospělá osoba
2
19 990 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
621 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
396 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 9 dní
0
1 690 Kč