Hotel Divi Aruba Phoenix Beach Resort

  Nizozemí, Aruba, Palm Beach

Hotel Divi Aruba Phoenix Beach Resort

    Nizozemí, Aruba, Palm Beach
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Místo

Nachází se přímo u slavné Palm Beach s bílým pískem a zelenými palmami, avšak stranou od nejturističtější části pláže je zde blažený klid, okouzlující malebnými výhledy a vynikající polohou. Odpočiňte si na lehátku u jednoho ze 2 bazénů nebo ve vířivce, pociťte svobodu a pohodlí prostorných pokojů s vybaveným kuchyňským koutem a využijte bohatou kulinářskou nabídku ve stylových restauracích na pláži i v hotelu. O vaše pohodlí a pohodu se postará příjemný a profesionální personál, a pokud vás omrzí blažené lenošení, můžete využít posilovnu nebo se vydat na prohlídku ráje Aruby. Nečekejte! Pociťte kouzlo Karibiku při popíjení koktejlů a pozorování, jak se slunce každý večer magicky skrývá za obzorem.

Výhody nabídky
  • hned vedle slavné Palm Beach
  • pár kroků od Motýlí farmy
  • prostorné pokoje s kuchyňským koutem
  • 2 bazény a brouzdaliště pro děti
Umístění

ve čtvrti Palm Beach, cca. 10 km od hlavního města ostrova - ORANJESTAD, obchody, restaurace a bary vedle hotelu, cca. 110 m od Motýlí farmy, cca. 10 km od skalních útvarů Casibari, cca. 13 km od bývalého zlatého dolu Bushiribana, cca. 17 km od národního parku Arikok; Cca. 11 km od letiště na Arubě; autobusová zastávka před hotelem.

Pláž

Palm Beach, veřejná, oddělená hotelová část, panoramatické molo, písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, přímo u hotelu, slunečníky a lehátka zdarma; Eagle - nejkrásnější pláž na ostrově, veřejná, písečná, pozvolný vstup do moře, cca. 2 km od hotelu, přístup po místní komunikaci a chodníku, slunečníky a lehátka za poplatek.

Hotel

čtyřhvězdičkový, pravidelně renovovaný, 241 pokojů, hlavní budova a několik vedlejších budov, až 14 pater, 7 výtahů, lobby, 24hodinová recepce, 2 la carte restaurace ( nutná rezervace předem): Pureocean - mezinárodní kuchyně, restaurace / bar Purebeach na pláži a typ bazénu - mezinárodní kuchyně, v restauracích k dispozici vysoké židličky pro děti, snack-bar v lobby; bezpečnostní schránka na recepci, minimarket, parkoviště; bezplatný bezdrátový internet; příplatky: pokojová služba, lékař na zavolání, hlídání dětí, prádelna; externí nabídka (za poplatek): půjčovna kol; akceptované kreditní karty: Visa, MasterCard, American Express, Maestro.

Pokoje

studio: 2 osoby (možnost 2 přistýlek), cca. 37 m 2 , individuálně ovládaná klimatizace, koupelna (sprcha, wc; fén), vybavený kuchyňský kout, bezdrátové připojení k internetu, TV se satelitním příjmem, telefon, trezor, kávový set / čaj; dětská postýlka pro děti do 2 let k dispozici na objednávku před příjezdem (platí se: cca 10 EUR / den); balkon nebo terasa (stůl a židle), výhled do krajiny; studio Deluxe: 2 osoby (možnost 2 přistýlek), cca. 51 m 2 , zařízení studia, navíc: pračka / sušička; balkon nebo terasa (stůl a židle), výhled do krajiny; apartmá s 1 ložnicí: 2 osoby (možnost 2 přistýlek), cca. 58 m 2 , ložnice a obývací část oddělené dveřmi, vybavení studia; balkon nebo terasa (stůl a židle), výhled do krajiny; apartmá se 2 ložnicemi: 2 osoby (možnost 4 přistýlek), cca. 82 m 2 , 2 ložnice a obývací pokoj oddělený dveřmi, 2 koupelny, vybavení studia; balkon nebo terasa (stůl a židle), výhled do krajiny; luxusní studia, apartmány s 1 ložnicí a apartmány se 2 ložnicemi za příplatek.

Rekreace

2 bazény, sladká voda, jacuzzi, brouzdaliště, sladká voda, slunečníky a lehátka u bazénů zdarma; tělocvična (nutná předchozí rezervace), plážový volejbal; příplatky: 9jamkové golfové hřiště (v sesterském hotelu Divi Village Golf & amp; Beach Resort), tenisový kurt s půjčovnou vybavení a reflektory; Sea Spa SPA centrum (za poplatek, v sesterském hotelu Divi Aruba All Inclusive Resort): masáže, péče o obličej a tělo; externí nabídka (za poplatek): vodní sporty na pláži.

Zdarma
Popis

Časy výdeje jídel i fungování jednotlivých prvků hotelové infrastruktury se mohou mírně změnit v důsledku sezónnosti, povětrnostních podmínek, požadavků hostů nebo vyšší moci mimo kontrolu hoteliéra.

* Informace o oficiální kategorizaci hotelu naleznete v popisu prezentovaných zařízení (sekce 'Hotel') a je v souladu s kategorizací používanou v dané zemi. Každá země používá svá vlastní kritéria pro udělení konkrétní kategorie. Kategorizace hotelu uvedená na webových stránkách a v cestovních dokladech je naším subjektivním hodnocením hotelového standardu. Polovina hvězdičky znamená, že kategorie je příliš vysoká nebo příliš nízká ve vztahu k oficiální kategorii.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování na příslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravování
  • pojištění zájezdu proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Divi Aruba Phoenix Beach Resort ****
Lokalita dle pořadatele: Aruba, Oranjestad
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Divi Aruba Phoenix Beach Resort ****
Typ pláže: písčitá, molo
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 491 427
dnes 8–19 h

Nezávazná objednávka

Hotel Divi Aruba Phoenix Beach Resort
    Nizozemí, Aruba, Palm Beach

Cena
220 969 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 491 427

Zájezd

1. dospělá osoba
0
220 969 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
4 272 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
2 608 Kč