Muthu Clube Praia da Oura Hotel

  Portugalsko, Algarve, Albufeira

4/5

Muthu Clube Praia da Oura

    Portugalsko, Algarve, Albufeira
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Historické a rušné centrum oblíbeného letoviska Albufeira  cca 2 km (hotelový bus za poplatek). Centrum Albufeiry - části Oura je vzdáleno cca 500 m od hotelu. Nejbližší bary, restaurace a obchody v blízkém okolí.

Vybavení

Velký hotelový areál sestávající z hlavní a vedlejší budovy. Vstupní hala s recepcí, výtahy, bufetová restaurace, úschovna zavazadel, obchod se suvenýry, parkoviště, restaurace a la carte, bary.  V zahradě 2 bazény, brouzdaliště, bar u bazénu a terasa s lehátky a slunečníky zdarma, osušky za poplatek cca 12 EUR + 5 EUR kauce.

Pokoje
  • Studio typu Deluxe :  koupelna/WC (vysoušeč vlasů), TV/sat., klimatizace, trezor za poplatek,  renovovaný pokoj s vybaveným kuchyňským koutem (mikrovlnná trouba, lednička, elektrický sporák - nádobí je na vyžádání v místě (kauce)), balkon nebo terasa, výhled na bazén nebo na moře.
  • Apartmán s 1 ložnicí Deluxe: viz ST, klimatizace, oddělená ložnice od obývací části, výhled na bazén nebo moře.
Zábava
  • Animační programy pro děti i dospělé.
Stravování
All inclusive
  • Snídaně, oběd a večeře formou bufetu v restauraci Jack´s
  • Restaurace a la carte - Italská, Chicken Piri-piri, Mexická, Mandarim, Barbeque, Tapas, Indická - nutná rezervace na recepci.
  • Vybrané místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10:30–24.00 hod.) v místech určených hotelem.
  • Ocean Bar 10:30 - 23:00 hod.
  • M&M Club (Terasa El Mexicano) 21:00 - 24:00 hod.
Pláž
  • Písečná pláž s pozvolným vstupem do oceánu cca 100 m od areálu hotelu, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.
Sportovní nabídka
  • Zdarma: biliár, stolní tenis
  • Za poplatek: masáže, sauna, kadeřnictví
Děti

Bazén, brouzdaliště, miniklub, hřiště, herna, hlídání dětí za poplatek, dětská postýlka zdarma (na vyžádání).

Zvláštnosti

Při příjezdu nutno předložit platnou kreditní kartu nebo složit vratnou zálohu ve výši 100 €.

Handicap

Na vyžádání několik pokojů přizpůsobených pro handicapované klienty, vstup do bazénu s rampou.

Internet

Zdarma: WiFi v hotelu. Na pokojích WiFi za poplatek (cca 7 EUR za den, cca 25 EUR za týden)

Oficiální kategorie

4 hvězdičky

Poznámka

Rozsah a kvalita výše uvedených služeb a aktivit může být ovlivněna zavedením případných hygienických či protiepidemických opatření v dané destinaci.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Muthu Clube Praia da Oura Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 432 466
dnes 8–19 h

Hodnocení

8. nejlepší hotel v destinaci Algarve

4/ 5 2 recenzí

Osanna srpen 2023 Pohodová dovolená. Objednaly jsme si týdenní pobyt přes cestovní kancelář s all inclusive. Po přečtení některých recenzí jsme odjížděly s obavami ( h... celá recenze

Pavla červen 2016 Vynikající poloha hotelu. Jedná se o hotelový komplex v nádherně udržované zahradě s krásným ratanovým nábytkem. Leží nad krásnými útesy s písčitými plážemi... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací