Pera Hotel

  Turecko, Alanya

4/5

Pera Hotel (Ex. Pera Inn Hotel)

    Turecko, Turecká riviéra, Alanya
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha a popis

Tento klienty velmi oblíbený hotel, se nachází v centru města Alanya. Díky svému umístění v okolí naleznete mnoho obchůdků, butiků, marketů, restaurací a barů. Hotel je vhodným výchozím bodem pro výlety na známou zříceninu hradu Kale, přístavu nebo do Dalmatašských jeskyní. Pláž se nachází 70 metrů od hotelu. Antalya letiště je vzdálené 125 km od hotelu. Centrum města Alanya leží pouhých 5 min od hotelu.

Vybavení hotelu

Hotel je vybaven vstupní halou s recepcí, hlavní restaurací, venkovním bazénem, dětský bazén, dětským hřištěm, Wi-fi připojení,masáže, sauna, turecké lázně, prádelna.

Vybavení pokoje

Pokoje jsou vybaveni koupelnou s vlastním sociálním zařízením, satelitní televizí, telefonem, klimatizací (za poplatek), trezorem (za poplatek). vysoušečem vlasů, mminibarem.

Stravování

All inclusive zahrnuje: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, místní alkoholické a nealkoholické nápoje do 22 hodin. Čerstvé ovocné šťávy a některé importované nápoje jsou za poplatek.

Snídaně (08:00-10:00)
Oběd (12:00-13:30)
Večeře (19:00-20:30)

Změna složení a služeb programu all inclusive vyhrazena - dle vedení hotelu.

Pláž a plážový servis

Písčito-oblázková pláž se nachází 700 m od hotelu. Lehátka a slunečníky za poplatek.

Pro děti

Dětské hřiště, dětský bazén, dětská postýlka je na vyžádání.

Typ pokoje:

dvoulůžkový pokoj Standard s oddělenými postelemi
třílůžkový pokoj Standard

Sport a zábava

Venkovní bazén, vodní sporty, sauna, masáže.

Služby v ceně

Lehátka a slunečníky u bazénu, Wi-Fi připojení v lobby.

Služby za poplatek

Trezor, lehátka a slunečníky na pláži, masáže, sauna, minibar. vodní sporty.

Nabídku služeb, které nejsou zahrnuty v ceně zájezdu a jsou za poplatek získáte po příjezdu na hotel.

Povolená hmotnost zavazadla:

23 kg odbavované zavazadlo + 8 kg příruční zavazadlo

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Pera Hotel ***
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 700 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 512 283
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 4 recenzí

Ra100 říjen 2019 Pera Inn - hlučný penzión s neochotným personálom. Na úvod - ak chce ísť do Alanye, určite sa obzrite po inom hoteli, je ich tam dosť. ... celá recenze

Johny září 2019 Hotel Pera. Hotel je velmi pěkný, interiéry vkusně , jednoduše a moderně vybavené. Vůbec nám nevadila vzdálenost od moře, byla to příjemná pro... celá recenze

Hela srpen 2017 Šlo to.... Původně jsem byli ubytovaní v úplně jiném hotelu (Angel Beach 4 hvězdičky), delegátka nakonec vyslyšela naší prosbu a přestěhovala... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací