Sunrise Nha Trang Beach Hotel & Spa

  Vietnam, Nha Trang

Sunrise Beach Resort

    Vietnam, Nha Trang
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Luxusní ubytování, umístění nedaleko historické části města a pláže, úžasné výhledy na malebné pobřeží zálivu Nha Trang Bay, který se řadí k nejhezčím zálivům světa – to jsou atributy elegantního butikového hotelu Sunrise Beach Resort. Jedná se o jediný hotel v Nga Trangu, který byl postaven v originálním koloniálním stylu. Zajímavostí je, že v roce 2012 získal prestižní ocenění Tripadvisor Certificate of Excellence, které bylo uděleno na základě pozitivních hodnocení návštěvníků hotelu.

Zábava

Hotel nabízí zajímavé programy, které hostům umožňují poznat blíže život v Nha Trangu a jeho okolí. V nabídce je zahrnuta projížďka po městě s průvodcem, výlet lodí na čtyři z ostrovů obklopujících Nha Trang, výlet do vesniček v okolí města, vyzkoušet si můžete i rybaření. Po dni plném zábavy si dopřejte relaxaci v hotelovém lázeňském centru, kde najdete saunu, parní lázeň a jacuzzi.

Stravování

Snídaně.

Pláž

Přímo u hotelu se nachází písčitá pláž, je umístěna cca 60 metrů od hotelu přes ulici. Výhodou hotelu je privátní pláž pro hotelové hosty.

Poloha

Jedná se o jednu z nejlepších lokalit v Nha Trangu, nedaleko pobřeží a historické části města. Pěšky lze pohodlně dojít k hlavním památkám a turistickým zajímavostem města.

Vybavení

V areálu hotelu se nachází bazén, fitness centrum a lázeňské zařízení. Vyzkoušejte jednu ze špičkových restaurací, ve kterých Vám zkušení kuchaři připraví tradiční vietnamské pokrmy, unikátem v Nha Trangu je rovněž nabídka japonských specialit přímo v hotelu. Vybírat můžete také z několika míst k posezení – příjemné prostředí najdete ve Sky Lounge s panoramatickým výhledem na město a záliv nebo v tradiční irské hospůdce. V hotelu je dále umístěna směnárna, obchody se suvenýry a business centrum, na přání lze zajistit pronájem auta.

Ubytování

Pohodlné pokoje typu standard room jsou umístěny v prvním patře, v blízkosti hotelového bazénu. Pokoje jsou vybaveny minibarem, trezorem, telefonem s přímou volbou, SAT TV, wi-fi připojením k internetu, zařízením na přípravu kávy a čaje, fénem, k pokoji náleží koupelna s WC. Interiér je laděn do příjemných přírodních tónů. V hotelu funguje 24 hodin denně pokojová služba.V budově hotelu se nachází pokoje různých kategorií, za příplatek lze zajistit i vyšší kategorii pokoje s výhledem na moře, doporučujeme například pokoje s jacuzzi na balkóně.

Pro děti

Pro děti je připraven dětský klub, dále se děti mohou těšit na hotelový bazén a výlety, které hotel organizuje. Rodiče mohou využít také možnost hlídání dětí 24 hodin denně.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sunrise Nha Trang Beach Hotel & Spa *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 40 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 013 653
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-sunrise-beach-resort-nha-trang-vietnam-z1013653/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Vietnam

Vietnam – stále ještě poměrně neznámá turistická Jihovýchodní Asie: stovky kilometrů písčitých pláží, nádherně tyrkysové moře, architektonické památky a zajímavá historie, přírodní zajímavosti, ale také restaurace, obchůdky a speciality kuchyně – to vše nabízí záruky zajímavé dovolené. Zemi po celá staletí ovlivňovaly okolní země, hlavně Indie a Čína, i to se promítá do myšlení místních lidí, kteří si stále zachovávají usměvavou tvář. K pobytové dovolené doporučujeme hlavně měsíce listopad – duben.

Vietnam - více informací