Hotel Vinpearl Resort & Spa Nha Trang Bay

  Vietnam, Nha Trang, Hon Tre

Hotel VINPEARL RESORT AND SPA

    Vietnam, Hoai Nhon, Nha Trang
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Středisko

Ostrov Hon Tre

Poloha

Rozlehlý hotelový areál sestávající z jedné čtyřpatrové a jedné pětipatrové budovy je vystavěn v prostředí tropické vegetace na ostrově Hon Tre, který leží v zálivu naproti městu Nha Trang. Spojení z Nha Tang na ostrov je zajištěno lanovkou (cesta trvá cca 15 minut) nebo lodí (cesta trvá cca 10 minut), která jezdí v pravidelných 30ti minutových intervalech. Přístav a nástupní stanice lanovky jsou situovány cca 5 kilometrů od centra města. V přístavu je hotelová recepce, kde jsou při příjezdu klienti odbaveni, je jim přidělen konkrétní pokoj a zajištěn odvoz zavazadel. Po příjezd na ostrov následuje krátký, cca 5ti minutový transfer golfovým vozítkem do hotelu.

Vybavení hotelu

Lobby s recepcí v přístavu, 2 recepce v každé hotelové budově, výtahy, 4 restaurace, 3 bary, celkem tři bazény včetně jednoho z největších v celé Asii o rozloze 5.000 m2 a dětského bazénu, lehátka a slunečníky u bazénů zdarma, bussines centrum a dětský klub.

Pokoje

Luxusní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny koupelnou, WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem, TV-SAT, DVD, minibarem, varnou konvicí a balkonem.

Stravování

V hotelové restauraci jsou podávány bufetové snídaně, případně fakultativní bufetové obědy a večeře.

Sport a zábava

Tenis, stolní tenis, minigolf, plážový volejbal, denní aktivity jako například aerobik, vodní gymnastika apod., fitness,  vodní sporty na pláži a potápění (za poplatek). V hotelu je k dispozici wellness nabízející masáže, vířivku a saunu (za poplatek). Na ostrově se nachází velký zábavní pak, kde najdeme pouťové atrakce, bazény, skluzavky, umělé vlnobití, tzv. lazy river, restaurace, obchůdky, pěknou písečnou pláž a podmořský svět. Vstup pro hotelové hosty zdarma.

Pláž

Přímo u hotelu pěkná pláž pokrytá světlým pískem a chráněná vzrostlými palmami. Slunečníky a lehátka k dispozici zdarma.

Přehled

- rozlehlý areál v zeleni na ostrově - turistický resort s širokou nabídkou služeb  v tropickém prostředí - vhodné pro rodiny s dětmi - zábavní park součástí hotelu

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Vinpearl Resort & Spa Nha Trang Bay *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 546 557
dnes zavřeno

Lokalita

Vietnam

Vietnam – stále ještě poměrně neznámá turistická Jihovýchodní Asie: stovky kilometrů písčitých pláží, nádherně tyrkysové moře, architektonické památky a zajímavá historie, přírodní zajímavosti, ale také restaurace, obchůdky a speciality kuchyně – to vše nabízí záruky zajímavé dovolené. Zemi po celá staletí ovlivňovaly okolní země, hlavně Indie a Čína, i to se promítá do myšlení místních lidí, kteří si stále zachovávají usměvavou tvář. K pobytové dovolené doporučujeme hlavně měsíce listopad – duben.

Vietnam - více informací